Suicide Squad: Kill the Justice League si brzy zahrají první hráči. Má to však háček
i Zdroj: Warner Bros/Rocksteady
Novinka Suicide Squad: Kill the Justice League si brzy zahrají první hráči. Má to však háček

Suicide Squad: Kill the Justice League si brzy zahrají první hráči. Má to však háček

Dominik Tománek

Dominik Tománek

21. 11. 2023 17:30

Společnost Warner Bros. zahájila registrace do uzavřeného alfa testu Suicide Squad: Kill the Justice League. Kooperativní střílečka se k prvním hráčům dostane již brzy.

Reklama

  • Alfa verze Suicide Squad: Kill the Justice League se spustí na konci listopadu
  • Testery si vyberou samotní tvůrci
  • Je potřeba podepsat dohodu o mlčenlivosti 

Suicide Squad: Kill the Justice League měla původně vyjít už minulý rok, vývoj se však potýkal s komplikacemi a tak se release posunul na rok 2023. Během akce PlayStation State of Play v únoru letošního roku vývojáři předvedli větší ukázku samothé hraní, setkali se ale s nevolí fanoušků ohledně rozsáhlých prvků live service přístupu. V důsledku toho se Suicide Squad: Kill the Justice League dostala další odklad a její vydání je nyní naplánováno na únor 2024. Dodatečný čas na vývoj byl údajně použit na řešení obav vznesených komunitou a zajištění vybroušené verze hry. Teď vývojáři poskytnou ukázku i samotným hráčům.

Alfa verze pro vybrané

Vybraní účastníci budou mít možnost si hru prohlédnout od 30. listopadu do 4. prosince. Pro registraci do alfa verze musí mít hráči účet u Warneru a pro účast musí souhlasit s dohodou o mlčenlivosti. Nic z toho co v rámci ukázky uvidí nemohou šířit dál. Warner Bros. také zdůraznili, že tento alfa test nemusí plně reprezentovat finální herní zážitek, protože titul je stále ve vývoji. Alfa verze, která se primárně zaměřuje na posouzení online infrastruktury hry, bude přístupná na PS5, Xboxu řady X/S a PC prostřednictvím služby Steam. Registrovat se můžete zde.

Podívejte se na čerstvé záběry z Kill the Justice League. Autoři zveřejnili hardwarové nároky
i Zdroj: Rocksteady / Warner Bros.

Podívejte se na čerstvé záběry z Kill the Justice League. Autoři zveřejnili hardwarové nároky

Studio Rocksteady uvolnilo další vydatnou ukázku ke hře Suicide Squad: Kill the Justice League. Došlo na gameplay záběry a…

16. 11. 2023 08:52

Studio Rocksteady uvolnilo minulý napěchovanou ukázku, kde tvůrci představují hratelnost i příběh. Squad: Kill the Justice League by měla vyjít 2. února 2024. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama