13. června nás čeká devadesátiminutová E3 show Microsoftu a Bethesdy. Na co se těšit?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka 13. června nás čeká devadesátiminutová E3 show Microsoftu a Bethesdy. Na co se těšit?

13. června nás čeká devadesátiminutová E3 show Microsoftu a Bethesdy. Na co se těšit?

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

27. 5. 2021 12:33

Potvrzují se další spekulace. Zkazky o plánované obří show Microsoftu a Bethesdy na letošní digitální E3 jsou nakonec pravdivé, 13. června v 19:00 našeho času se dočkáme hodinu a půl dlouhé přehlídky toho, co na nás společnosti v nadcházejících měsících a letech chystají. Na Twitteru to potvrdil komunitní manažer Xboxu Aaron Greenberg.

Reklama

  • 13. června v 19:00 našeho času proběhne E3 keynote Microsoftu a Bethesdy
  • Předpokládáme řadu oznámení

Nad obsahem show zatím můžeme spíše spekulovat. Stoprocentně se bude mluvit o Halo: Infinite, snad se konečně dočkáme nového data vydání. Pravděpodobně uslyšíme i o druhém dílu Hellblade, který byl oznámen před dvěma lety na The Game Awards a od té doby jsme o něm prakticky neslyšeli. Čekáme také na podrobnější informace o loni odhalených projektech jako Fable, Avowed, Everwild nebo State of Decay 3. 

Radost by mohli mít fanoušci závodění. Očekáváme další podrobnosti k připravovanému pokračování série simkád Forza Motorsport a především pak odhalení Forzy Horizon 5, která by se dle aktuálních spekulací měla odehrávat v Mexiku.

Hráči samozřejmě vyhlížejí i tvorbu Bethesdy, která se v rámci akvizice holdingu ZeniMax stala součástí Microsoftu na začátku letošního roku. V této souvislosti se hodně mluví o připravovaném RPG Starfield, vyloučeny ale nejsou ani novinky od dalších týmů spadajících do skupiny. Zmínit můžeme třeba Machine Games, kteří připravují třetí díl Wolfensteina nebo videoherního Indiana Jonese. The Elder Scrolls VI rozhodně nečekejte.

Úniky hovoří o tom, že uvidíme hned 5 dosud neoznámených AAA projektů. Stream můžete sledovat na tradičních kanálech Microsoftu, my ale samozřejmě přineseme i komentovaný a překládaný živý přenos. Ještě jednou připomínáme magické datum 13. června v 19:00.
 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama