Ubisoft omylem vydal nedokončenou misi pro Far Cry 6
i Zdroj: Hrej.cz
Far Cry 6 Novinka Ubisoft omylem vydal nedokončenou misi pro Far Cry 6

Ubisoft omylem vydal nedokončenou misi pro Far Cry 6

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

4. 11. 2021 09:00

Danny Trejo patří mezi ty nejznámější hollywoodské šviháky. Herec se blýsknul v celé řadě známých filmů (Od soumraku do úsvitu, Grindhouse: Planeta Teror, Machete), známý je hlavně pro svou tvář, která je považována za vůbec nejdrsnější z celé branže. Není tedy divu, že našel uplatnění i v novém Far Cry.

Reklama

  • Ve Far Cry 6 se objevila mise Dani and Danny vs Everybody
  • Tu však vývojáři ještě nedokončili
  • Ubisoft bonusový obsah s omluvou odstranil

Giancarlo Esposito zkrátka Ubisoftu nestačil. Danny Trejo ovšem nezasahuje do příběhu z pozice záporáka, nýbrž jako parťák Dani Rojas v jedné z bonusových misí pod názvem Dani and Danny vs Everybody. Tu už někteří hráči stihli dokončit. Následně však vyšlo najevo, že jde o rozpracovaný obsah, který se do hry dostal omylem.

Ubisoft přiznal barvu skrze příspěvek na Twitteru. “Pracujeme na odstranění mise, těšíme se, až si hráči vyzkouší finální verzi. Omlouváme se za zmatky, které byly způsobeny, brzy nabídne další informace.”

Mise už byla ze hry odstraněna prostřednictvím posledního updatu, který mimo jiné přináší nové denní a týdenní výzvy, speciální operace, přičemž zároveň opravuje celou řadu chyb. Průchod misí si však můžete prohlédnout v přiloženém videu, kde jsou zachyceny všechny nedokonalosti a neobroušené hrany, například v animacích tvrďáka s mačetou.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama