TW: Warhammer 2 je o víkendu free-to-play
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka TW: Warhammer 2 je o víkendu free-to-play

TW: Warhammer 2 je o víkendu free-to-play

David Plecháček

David Plecháček

17. 4. 2020 10:00 3
Reklama

Z historicky a v přiměřené míře realisticky pojatých dílů série Total War vybočují dva: první a druhý Warhammer. Ačkoliv někteří nedají dopustit například na Shogun nebo Rome, podle jiných je právě podsérie Warhammer tím nejlepším, co Total War má. Názor si nyní můžete udělat vy, vzhledem k tomu, že druhý díl bude přes víkend free-to-play.

Jako v případě všech podobných akcí, Sega nerozdává svou hru přes víkend zdarma, ale nabízí hráčům, aby si ji bezplatně po omezenou dobu vyzkoušeli. Nabídka na Steamu trvá od nynějška až po devátou večerní nedělní hodinu.

Součástí akce je i možnost vyzkoušet Mortal Empires. Tato kampaň, která vám umožní vyzkoušet si jakoukoliv rasu ze starého či nového světa, je sice bezplatná, ale pro její hraní vyžaduje základní hru. Zároveň, po dobu trvání akce, můžete využít i slev na ostatní díly. Většina z nich je zlevněná až o 75 procent. Slevy nicméně budou trvat déle, až do čtvrtka.

Když už mluvíme o Warhammeru, sluší se říct, že podobná akce se týká také akčního RPG Warhammer: Chaosbane. Ten je však dostupný jen na Xboxu One skrze iniciativu Free Play Days. Microsoft taktéž nabízí ještě jednu hru, na stejném místě můžete až do neděle hrát i F1 2019. K oběma hrám se váží slevové akce.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama