Tvůrci čtvrtého Crash Bandicoot a remasterů Spyro opouštějí Activision. Chtějí být nezávislí
i Zdroj: Activision / Toys for Bob
Crash Bandicoot 4: It's About Time Novinka Tvůrci čtvrtého Crash Bandicoot a remasterů Spyro opouštějí Activision. Chtějí být nezávislí

Tvůrci čtvrtého Crash Bandicoot a remasterů Spyro opouštějí Activision. Chtějí být nezávislí

David Bernard

David Bernard

2. 3. 2024 13:40

Vývojářské studio Toys for Bob, které stojí mimo jiné za remastery populárního dráčka Spyra, hrou Skylanders a čtvrtým dílem série Crash Bandicoot, se rozhodlo pro razantní změnu. Tvůrci opouštějí společnost Activision a stanou se zcela nezávislými.

Reklama

  • Vývojářské studio Toys for Bob opouští společnost Activision
  • Tvůrci se vrací ke kořenům nezávislého působení
  • Studio v blogovém příspěvku děkuje všem fanouškům a láká na budoucí projekty
  • Ve hře je i úzká spolupráce s Microsoftem

Vývojáři ze studia Toys for Bob nám mimo jiné přinesli povedený remaster trilogie s dráčkem Spyrem, čtvrtý díl populární série Crash Bandicoot či Skylanders. Nyní se rozhodli pro opravdu razantní změnu v podobě přechodu na zcela nezávislý vývojářský celek. O opuštění společnosti Activision informovalo studio Toys for Bob prostřednictvím blogového příspěvku a také na sociální síti X.

S potěšením oznamujeme, že se z Toys for Bob stává nezávislé herní studio! V průběhu let jsme v srdcích hráčů inspirovali lásku, radost a smích. Ve Skylanders jsme byli průkopníky nových IP a hardwarových technologií. Ve Spyro Reignited Trilogy jsme zvedli laťku pro nejlepší remastery ve své třídě a Crash Bandicoot jsme posunuli do inovativních, kritiky uznávaných nových výšin.

Se stejným nadšením a vášní věříme, že nastal čas posunout studio a naše budoucí hry na další úroveň. Tato příležitost nám umožňuje vrátit se ke kořenům malého a mrštného studia.”

Aby byla tato zpráva ještě více vzrušující, zkoumáme možné partnerství mezi naším novým studiem a Microsoftem. Ačkoliv jsme na začátku vývoje naší další nové hry a jsme daleko od jakýchkoli oznámení, náš tým je nadšený z vývoje nových příběhů, postav a herních zážitků.”

Naši přátelé ve společnostech Activision a Microsoft velmi podporují náš nový směr a jsme přesvědčeni, že v rámci naší budoucnosti budeme i nadále úzce spolupracovat.”

"Takže, mějte rohy v pozoru a oči upírejte na další novinky. Děkujeme naší komunitě hráčů za to, že nás na naší cestě vždy podporovala. Nemůžeme se dočkat, až s vámi budeme sdílet další informace o našem novém dobrodružství v kůži nezávislého studia, brzy na slyšenou!," zní z oficiálního blogového příspěvku.

Nový Spyro? Oficiální příspěvek na sociální síti rozvířil debatu mezi fanoušky
i Zdroj: Activision / Toys for Bob / Iron Galaxy

Nový Spyro? Oficiální příspěvek na sociální síti rozvířil debatu mezi fanoušky

Na sociální síti X se objevil oficiální příspěvek, který žádného fanouška kultovního fialového dráčka Spyra nenechá chladným…

7. 1. 2024 15:30
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama