TSBohemia přináší slevy pro milovníky klasik od PlayStationu či fotbalu od EA!
i Zdroj: EA
Novinka TSBohemia přináší slevy pro milovníky klasik od PlayStationu či fotbalu od EA!

TSBohemia přináší slevy pro milovníky klasik od PlayStationu či fotbalu od EA!

Komerční sdělení
31. 5. 2022 14:30

Končí květen a pro mnohé z našich čtenářů pomalu začíná uvolněnější část roku, tudíž bude samozřejmě více času na hraní. S tím počítá i náš partner TSBohemia, který až do poloviny června spustil rovnou několik akcí zaměřené na hráče.

Reklama

První z nich jsou Days of Play ve spojení s PlayStationem, díky čemuž si můžete užít hned několik skvělých her za mnohem menší ceny. Tak třeba vysoce kvalitní a oceňovaný God of War je dostupný za pouhých 199 korun, nové Gran Turismo 7 si nese taktéž pěknou slevu na 999 korun a takové Ghost of Tsushima šlo o polovinu na 499 korun. Všechny hry ve slevě si můžete prohlédnout na dedikované stránce.

Pokud ale dáváte přednost sportovním hrám, i zde vás TSBohemia podrží. Společně s EA se totiž spouští akce EA Promo, kde jsou ve slevě nejnovější ročníky sérií FIFA  a NHL, a to pro všechny podporované platformy.  Třeba FIFA 22 pro PlayStation 4 vás vyjde pouze na 519 korun, pro PlayStation 5 zase na necelých 700 korun. NHL 22 na PlayStation 4 je za necelých 650 korun a za 770 korun pro PlayStation 5. Všechny hry v rámci  EA Promo si můžete prohlédnout zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama