Trailer přibližuje kampaň Halo Infinite. Láká na RPG prvky, otevřený svět, bossy i osvobozování táborů
i Zdroj: Hrej.cz
Halo Infinite Novinka Trailer přibližuje kampaň Halo Infinite. Láká na RPG prvky, otevřený svět, bossy i osvobozování táborů

Trailer přibližuje kampaň Halo Infinite. Láká na RPG prvky, otevřený svět, bossy i osvobozování táborů

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

25. 10. 2021 15:41 1

Společnost 343 Industries dosud fanoušky série Halo lákala především na multiplayerovou část připravovaného pokračování Infinite. Dnes se ale rozhodla potěšit i příznivce příběhu, v téměř desetiminutovém videu přiblížila, jak bude příběhová kampaň vypadat. Velkou část novinek už jsme dříve viděli, video ale zároveň láká na malá překvapení.

Reklama

  • Obsáhlejší trailer přibližuje kampaň Halo Infinite
  • Ukazuje prvky otevřeného prostředí, vylepšování Master Chiefa i lov bossů
  • Také láká na tajemné nepřátele

Ještě jednou si tak připomínáme, že se Master Chief vydává na záhadnou instalaci Zeta Halo, tedy poslední a nejtajemnější z prstenců Halo, který v současnosti okupuje divoká frakce Banished. Legendární hrdina má za úkol rozebrat řady klanu a společně s tím i odhalit tajemství prstence, které odhalí osud šílené Cortany, která v návaznosti na konec pátého dílu hodlá ovládnout vesmír. K ruce mu bude zatím nepojmenovaný pilot výsadkového Pelicana a nová umělá inteligence Weapon, která Cortanu v mnohém připomíná. Oproti své velmi vyspělé a inteligentní předchůdkyni ale působí mnohem naivněji a nevážněji.

Trailer připomíná, že se budeme po prstenci pohybovat poměrně svobodně. Master Chief dostane k ruce několik nových gadgetů včetně přitahovacího háku. V titulu má fungovat RPG systém, za utržené zkušeností body získané například průzkumem lze nakupovat nové schopnosti nebo vylepšovat ty existující. V otevřeném světě pak samozřejmě nechybí osvobozování táborů, objednávání vozidel, průzkum prostředí nebo likvidace minibossů. Halo Infinite je prostě moderním akčním open-worldem se vším všudy.

Trailer ale láká i na pár novinek. Chiefovi bude komplikovat život elitní lovkyně Spartanů Jega ‘Rdomnai. Vedle Escharum, náčelníka Banished, pak budeme čelit i dalšímu, jen velmi zběžně představenému protivníkovi neznámé rasy nazvanému Harbinger.

Lze předpokládat, že má studio 343 v rukávu spoustu dalších tajemství. Doufejme, že v příběhu sehrají svou roli i Thel 'Vadam, Atriox, Catherine Halseyová, Sarah Palmerová a týmy Blue, Fireteam Osiris nebo Alpha-Nine. Halo Infinite vychází na PC, Xbox One a Xbox Series 8. prosince. V den vydání bude dostupné v předplatném Game Pass.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama