Trailer porovnává vizuální kvalitu Alana Wakea a jeho remasteru
i Zdroj: Hrej.cz
Alan Wake Remastered Novinka Trailer porovnává vizuální kvalitu Alana Wakea a jeho remasteru

Trailer porovnává vizuální kvalitu Alana Wakea a jeho remasteru

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

25. 9. 2021 09:40

Vývojáři ze studia Remedy nechtějí nechat nic náhodě a před vydáním nechávají hráče nahlédnout pod pokličku chystané předělávky Alana Wakea. Nakolik se více než dekádu starému titulu podaří s úspěchem vzdorovat neoblomnému zubu času, odpovídá nové srovnávací video z konzolových verzí.

Reklama

  • Video z konzolové verze porovnává posun v grafice u remasteru Alana Wakea
  • Dochází na srovnání verze pro Xbox 360 a Xbox Series X

Rozkol prezentovaného vizuálu na konzoli Xbox 360, kde hra v roce 2010 exkluzivně vyšla, a Xbox Series, kam mimo dalších zamíří počátkem října, lze nejvíce pozorovat na hře světla a stínů a modelech postav. Spisovatel Alan prošel při jedenáctiletém odpočinku poměrně rozsáhlou plastikou, a jeho tvář se tak od našeho posledního setkání změnila co do ostrosti kontur, tak i celkového vzhledu. 

S touto informací jsme sice operovali už od prvního traileru, až při přímém srovnání  nicméně doceníte, jakou práci vývojáři skutečně odvedli. I když je pravda, že zrovna v tomto konkrétním případě nemusí být změna po chuti každému.

Alan Wake Remastered, obsahující základní hru i později vydaná DLC The Signal a The Writer, dorazí na moderní systémy 5. října. Ve své vylepšené podobě se objeví na PlayStationu 4|5, Xboxu Series, Xboxu One a PC, přičemž podle nedávného ratingu zřejmě nemine ani přenosnou konzoli Nintendo Switch. Vývojáři se rovněž kladně, ač stále pokoutně, vyjádřili k otázce, zda bude připravovaná předělávka nabízet i odkaz na jiné projekty studia Remedy. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama