Alan Wake Remastered dostal rating na Nintendo Switch. Míří spisovatel i na hybridní konzoli?
i Zdroj: Remedy Entertainment
Alan Wake Remastered Novinka Alan Wake Remastered dostal rating na Nintendo Switch. Míří spisovatel i na hybridní konzoli?

Alan Wake Remastered dostal rating na Nintendo Switch. Míří spisovatel i na hybridní konzoli?

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

21. 9. 2021 12:52

Společnost Remedy zřejmě příběh o tak trochu šíleném spisovateli Alanovi Wakeovi dotáhne i na mobilní platformu. V databázi brazilské ratingové komise se totiž objevil záznam, který vedle oznámených platforem (PC, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 a 5) registruje i verzi pro Nintendo Switch. Nešlo by o žádné velké překvapení, na konzoli se totiž objevil už i předchozí titul studia Control.

Reklama

  • Brazilská ratingová komise zařadila do verzí Alan Wake Remastered i Switch
  • Oficiálně ale zatím nic nevíme

Alan Wake je o něco méně technicky náročný titul a představa toho, že by běžel přímo na hardwaru Switche není nějak divoká. Pravděpodobnější je ale i tak ta varianta, že hra, stejně jako Control, poběží skrze cloud. 

Zdroj: Video Games Chronicle
i Zdroj: Hrej.cz
Zdroj: Video Games Chronicle

Záhadou zůstává, proč Switch nebyl oznámen společně s ostatními verzemi, které by měly vyjít 5. října letošního roku. Až do oficiálního potvrzení také nemůžeme zcela vyloučit, že jde jen o chybu nebo placeholder.

Remaster titulu Alan Wake, který původně vyšel v roce 2010 na Xbox 360, má přinést původní hru i s oběma příběhovými rozšířeními v novém kabátku. Hráči se mají těšit na lepší nasvětlení scén a fungování stínů nebo ostřejší modely postav i prostředí. Mezi obskurnější změny patří to, že ze hry zmizí původní product placement firem Energizer nebo Verizon.

Stáli byste o Alana i na Switchi?

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama