The Settlers v březnu nevyjdou. Beta odhalila zásadní nedostatky, autoři oznámili odklad na neurčito
i Zdroj: Hrej.cz
The Settlers (2022) Novinka The Settlers v březnu nevyjdou. Beta odhalila zásadní nedostatky, autoři oznámili odklad na neurčito

The Settlers v březnu nevyjdou. Beta odhalila zásadní nedostatky, autoři oznámili odklad na neurčito

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

4. 3. 2022 08:00 1

V prosinci Ubisoft vítězoslavně ohlásil návrat několikrát odložené strategie The Settlers, která se letos po dlouhém čekání konečně dostala k hráčům v rámci uzavřeného betatestu. Ten ovšem odhalil, že je na ostrý start ještě příliš brzy.

Reklama

  • The Settlers se znovu odkládají
  • Autoři se rozhodli na základě zpětné vazby od hráčů
  • Náhradní termín prozrazen nebyl

Hra měla vyjít už 17. března, autoři se ale rozhodli pro odklad. Náhradní termín navíc pro jistotu ani nezmiňují, což samo o sobě napovídá, že před sebou mají pořádný kopec práce.

“Nedávná uzavřená beta byla skvělou příležitostí pro všechny zúčastněné hráče, mohli totiž předat hodnotné připomínky ohledně aktuálního stavu hry,” stojí v příspěvku na Twitteru. Zpětná vazba evidentně odhalila značné nedostatky. “Když jsme si připomínky procházeli, bylo našemu týmu jasné, že se kvalita zatím neshoduje s naší vizí. Proto jsme se rozhodli posunout vydání na pozdější termín.”

Příspěvek následně zmiňuje, že vývojáři čas navíc využijí k posunutí herního zážitku na odpovídající úroveň, zároveň přislíbili, že budou o důležitých milnících vývoje informovat.

Ubisoft nové osadníky slibuje už od roku 2018. Dle původního plánu se počítalo s tím, že hra vyjde o rok později, pak ale následovala nepříjemně dlouhá série odkladů. A nyní se zdá, že se vývoj protáhne ještě více. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama