The Quarry od tvůrců Until Dawn je už de facto hotové
i Zdroj: Supermassive Games
The Quarry Novinka The Quarry od tvůrců Until Dawn je už de facto hotové

The Quarry od tvůrců Until Dawn je už de facto hotové

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

1. 5. 2022 08:15

Pokračovatel hororového odkazu her od Supermassive Games, The Quarry, oficiálně dospívá do stavu Gold. Vývojáři se úspěchem pochlubili na Twitteru. Dalších pět až šest týdnů, které jim do vydání zbývají, mohou tak věnovat tomu, aby zapracovali některé opravy do Day 1 patche.

Reklama

  • Vývojáři The Quarry ze studia Supermassive Games hlásí, že hra je téměř dokončena
  • Tisícistránkový scénář se různými volbami rozvine do 10 hodin příběhu a 186 různých konců

Během týdne bylo potvrzeno, že různými volbami půjde před závěrečnými titulky spatřit 186 různých variací konce, byť patrně s menšími odchylkami. Jak už bylo naznačeno, hra vychází už 10. června, a to na platformy PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series, kde ji můžete hrát sami i v kooperace. Právě v společném průchodu se novinka inspiruje u své bratrské série The Dark Pictures, která loni přivítala už třetí díl House of Ashes a letos očekává čtvrtý The Devil in Me. 

Podobně jako Until Dawn, které vývojáře kdysi proslavilo, bude i The Quarry kráčet ve šlépějích tzv. „Teen Slasheru“. Znamenat to má to, že se během 10 hodin, které příběh zabere, podíváme do bot party náctiletých, kteří se ocitnou ve víru událostí, které ohrozí jejich život. Z posledního videa ukazujícího okolo 30 minut je patrné, že velká část hry bude zasazena do venkovského prostředí letního tábora.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama