The Last of Us od HBO vyjevuje zatím neviděné záběry z prvního dílu i jeho DLC Left Behind
i Zdroj: Sony / PlayStation Productions
The Last of Us: Part I Novinka The Last of Us od HBO vyjevuje zatím neviděné záběry z prvního dílu i jeho DLC Left Behind

The Last of Us od HBO vyjevuje zatím neviděné záběry z prvního dílu i jeho DLC Left Behind

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

4. 12. 2022 07:10

Seriál The Last of Us má po pár měsících novou ukázku. Po starší ochutnávce, kterou HBO i přes poměrně štědrou délku označilo za teaser, vidíme o půl minuty delší trailer, kde se navíc ukazují i některé postavy, nálada a ikonické chvíle. Trailer obecně nabízí také hodně (staro)nového, pokud se řadíte mezi znalce předlohy. Hráči, kteří hru hráli si mohou všimnout např. mnoha památných tváří, včetně postav, jako je Tess, Marlene nebo bratrů Henryho a Sama.

Reklama

  • Seriálové The Last of Us dostalo novou upoutávku
  • Plnohodnotný trailer představuje postavy, svět i některé zásadní události

Trailer na rozdíl od staršího teaseru ze září vyjevuje to, jak se k sobě postavy mají a jak je jejich představitelé dokázali vylíčit. Vztah obou hlavních charakterů se zdá být příkladnou snahou o nápodobu hry. U Joela a Ellie (neboli Pedra Pascala a Belly Ramsey) je v mnoha ohledech patrná měnící se dynamika jejich pomalu rostoucího vztahu, což podporuje i pohled na některé jiné postavy, jako je třeba kamarádka Ellie z DLC Left Behind.

Zapřisáhlí vyznavači nyní již téměř dekádu staré předlohy nicméně určitě ocení i smysl pro detail – a to ať už u menších interakcí, kterých se účastní třeba Ellie, nebo větších scén, kde se strhává akce. Hlavní lokace, které na službě HBO Max spatříme už od 15. ledna, se i tentokrát totiž podobají hře v mnoha ohledech, přičemž dojmu našemu pomáhají nejen zatím kvalitní herci, ale i clickeři a jejich vícero variant (včetně závěrečného překvapení s jednou speciální variantou, na kterou si hráči jistě vzpomenou). Doufejme, že se všech 10 epizod ponese v podobném duchu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama