The First Descendant láká na grafické orgie v Unreal Enginu 5 v kooperativních bitvách
i Zdroj: Nexon / Steam
Novinka The First Descendant láká na grafické orgie v Unreal Enginu 5 v kooperativních bitvách

The First Descendant láká na grafické orgie v Unreal Enginu 5 v kooperativních bitvách

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

9. 8. 2022 10:26

Korejské studio Nexon Games představilo svůj nový připravovaný titul The First Descendant. Kooperativní looter-shooter původně známý pod názvem Project Magnum sází především na dechberoucí grafiku zajištěnou nejmodernějšími technologiemi Unreal Engine 5.

Reklama

  • The First Descendant je nová korejská hra sázející na fantastickou grafiku
  • Používá Unreal Engine 5
  • Jde o kooperativní looter-shooter, beta startuje v říjnu

První trailer toho ze hry jako takové moc neukazuje, dává ale na odiv mimořádně detailní lokace, práci se světly a stínem, částicové efekty nebo propracované odlesky. Kromě toho autoři slibují i zajímavě napsané postavy s odlišnými styly boje. V mnoha ohledech The First Descendant připomíná celkem povedené Outriders. Souboje by měly být patřičně dynamické díky využití přitahovacích háků, akčního pohybu a, citujeme, pestrobarevných zbraní.

S parťáky se kromě řadových nepřátel postavíte i obřím bossům. Další popisky mluví o úkolech ve světě a RPG systémech. V tomto ohledu, jak už asi tušíte, The First Descendant tak úplně nevystupuje z řady.

Dokáže titul zaujmout i něčím jiným, než jen vypilovanou grafikou? To se začneme dozvídat už 20. října, kdy startuje betaverze na Steamu. Vedle něj bude hra při vydání dostupná i na PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama