The Day Before se snaží vystoupit ze stínu The Division, stále se mu to ale příliš nedaří
i Zdroj: Fntastic / Mytona
Novinka The Day Before se snaží vystoupit ze stínu The Division, stále se mu to ale příliš nedaří

The Day Before se snaží vystoupit ze stínu The Division, stále se mu to ale příliš nedaří

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

10. 4. 2021 08:45

The Day Before, jež bylo opakovaně připodobňováno ke značkám The Division či The Last of Us, přináší dalších 13 minut záběrů z hraní. Součástí exkluzivního videa pro IGN není navíc pouze bezmyšlenkovité procházení ulic velkoměsta prokládané občasnou střelbou, nýbrž i dříve potvrzená jízda vozidlem nebo atmosférické plížení noční farmou.

Reklama

  • The Day Before stále nemá stanovené datum vydání
  • Hra nabídne otevřený svět USA v časech jejího sužování zombie apokalypsou.
  • Jedná se o MMO survival s ovladatelnými vozidly

MMO survival od ruského studia Fntastic se tak vedle dvou předešle uvedených titulů částečně inspiruje i dřívějším úspěchem DayZ, a to zejména ve věci průzkumu venkova, užívání vozidel a shánění jídla. Značnou doménou se od prvních ukázek stává také grafika. 

Ta sází podobně jako The Division na realistické pojetí, a v základu tak snažně doplňuje vizi uvěřitelného světa, na kterou autoři cílí. I přesto si však nelze při pohledu na povědomou hratelnost odpustit mírně uštěpačnou poznámku, že by trocha vlastní invence přeci jen neuškodila.

Zombie akce od tvůrců The Wild Eight vedoucí hráče do zamořených Spojených států amerických momentálně postrádá pevné datum vydání. Oficiální Steam stránka sice bez bližší konkretizace o brzkém datu hovoří, nicméně je třeba dodat, že vývojáři dosud neprozradili základní informace o rozloze světa, jeho fungování nebo počtu hráčů, který se bude moci do akce zapojit. Na druhou stranu, studio se už dříve nechalo slyšet, že hru mezi PC hráče plánuje dostat v druhém kvartálu letošního roku.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama