The Day Before se připomíná bizarním trailerem se sportovním autem. Autoři slibují, že hra skutečně vyjde v listopadu
i Zdroj: Fntastic
The Day Before Novinka The Day Before se připomíná bizarním trailerem se sportovním autem. Autoři slibují, že hra skutečně vyjde v listopadu

The Day Before se připomíná bizarním trailerem se sportovním autem. Autoři slibují, že hra skutečně vyjde v listopadu

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

8. 6. 2023 15:46

Studio Fntastic připomnělo chystanou survival akci The Day Before. Ta by měla zajímat především příznivce taktického přežívání v postapokalyptickém světě, aktuální trailer ale ukazuje, že se po něm můžete prohánět ve sportovním autě připomínajícím Lamborghini. Proč? Kdo ví.

Reklama

  • The Day Before dostalo trailer s autem jezdícím po prázdném městě
  • Autoři slibují, že hra vyjde v listopadu
  • Dobrovolnickou práci považují za inovativní metodu vývoje

Zhruba půlminutové video ukazuje, že se budete vysokou rychlostí prohánět opuštěnými ulicemi města. Jen škoda, že trochu více nenapovídá, o čem vlastně The Day Before bude.

K tomu poslouží spíše rozhovor pro magazín WellPlayed. V něm vývojáři okomentovali například problémy s ochranou známkou, avizovali že “věří v pravdu” a slíbili, že se hra ve velmi blízké době vrátí na Steam. Magazín PCGamer ale připomíná, že spor s autory kalendářní aplikace TheDayBefore by nemusel být tak jednoduchý a krátký, jako marketingoví zástupci studia naznačují.

Ti se také pochlubili tím, že na hře dobrovolně pracovalo více než 300 vývojářů z 30 zemí světa. To je na jednu stranu fakt, za který byli mohutně kritizováni. Studio to ale naopak označuje za inovativní přístup k firemní kultuře a naznačuje, že vývojáři dělali jen to co je baví.

Tak jako tak se v současnosti počítá s datem vydání 10. listopadu. Konkrétně jde o vydání na počítačích, konzole se mají The Day Before dočkat někdy v budoucnu. Vzhledem ke kuriózní metodě marketingu hry ale můžeme o vydání pochybovat, případně se připravit na velmi… zajímavý zážitek z hraní.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama