The Coalition shání posily na další GoW
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka The Coalition shání posily na další GoW

The Coalition shání posily na další GoW

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

8. 3. 2021 10:48 2

Gears of War patří mezi tradiční značky, na které hráči na Xboxu nedají dopustit. Od studia The Coalition ani od Microsoftu jsme se zatím nedočkali potvrzení dalšího dílu, nyní se ale zdá, že se věci dávají do pohybu.

Reklama

Nasvědčují tomu nové pracovní pozice. Studio poptává vývojáře různého zaměření, ať už jde o animátory, designéry, softwarové inženýry nebo výtvarníky. Více zajímavé jsou ale detaily z popisu pozic. Že se nováčci budou podílet na tvorbě „neuvěřitelných Gears of War her“, nám mnoho neřekne, stejně jako tvrzení, že je studio odhodláno posunout značku na novou úroveň.

Konkrétnější detaily ukrývá omáčka kolem pozice zmíněného softwarového inženýra. Vývojáři podle všeho cílí na redefinování zážitku z hraní, čemuž by měla pomoct aplikace moderních cloudových technologií. To by mohlo znamenat, že se pokračování přikloní k live service modelu.

Historie napovídá, že vývoj jednoho dílu trvá většinou zhruba čtyři roky, což by znamenalo, že se šestky dočkáme nejdříve v roce 2025. Je však nutné započítat jisté zpoždění, které je způsobeno prací formou home office.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama