Texaský masakr nabídne na konzolích více grafických režimů. Volit budeme moci na PS5 a Xbox Series X
i Zdroj: Sumo Digital / Gun Interactive
The Texas Chain Saw Masssacre Novinka Texaský masakr nabídne na konzolích více grafických režimů. Volit budeme moci na PS5 a Xbox Series X

Texaský masakr nabídne na konzolích více grafických režimů. Volit budeme moci na PS5 a Xbox Series X

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

12. 8. 2023 09:30

Předešle oznámená hra podle Texaského masakru motorovou pilou vyjde už 18. srpna na PC a konzole. Vývojáři z amerického studia Gun Interactive už dříve prozradili opravdu mnohé, takže pro tuto chvíli nezbývá moc, co mohou vlastně dodat. Jednak padlo to, na jaké sestavě vám hra poběží, pokud hrajete na PC, a jednak to, jaká bude sama, jelikož tu byly i testy. Nicméně co nepadlo do detailu, je technický stav. Ve smyslu novinek přináší proto vývojáři nově i zprávu, jak si hra povede na konzolích PS5 a Xbox Series, a to už tehdy, až vyjde za jediný týden.

Reklama

  • Studio Gun Interactive prozradilo, jak jejich další hra poběží na konzolích
  • PS5 a Xbox Series X budou mít 2 grafické režimy, zatímco Series S jeden
  • Jeden režim také čeká na konzole minulé generace 

Jak již bylo dříve potvrzeno a nyní se to opakuje, The Texas Chain Saw Massacre jako mezigenerační hra přichází souběžně na staré i nové konzole – konkrétně na PS4, PS5, Xbox One a Xbox Series.

Na systémech PS5 a Xbox Series X bude hra nabízet dva presety grafiky: a to pro lepší grafiku a vyšší výkon. V prvním případě jde o nativní rozlišení 4K, v druhém o lepší framerate. Hra na své nastavení “grafika” nabídne tudíž hru běžící ve 30 fps, ale vyšším rozlišení, zatímco režim “Výkon” přinese zase rozlišení dynamické, a to o hodnotě 1080p při 60 fps.

Na konzoli Xbox Series S naproti tomu poběží hra jen v jediném režimu, takže se vše zjednodušuje. Verze pro méně výkonný Xbox bude využívat jen dynamického rozlišení 4K při 30 fps, přičemž možnost 60 fps nebude vůbec zahrnuta.

Pokud jde o konzole minulé generace, zde je také jeden režim. Hráči na základní variantě PS4 a Xbox One mohou už nyní počítat s tím, že jim hra nabídne nativní 1080p při 30 fps, zatímco ti na Xbox One X a PS4 Pro mohou prozatím jen čekat, zda vývojáři přidají další režim i pro ně.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama