Texaské rozšíření American Truck Simulator vyjde za necelé dva týdny
i Zdroj: SCS Software
České hry American Truck Simulator Novinka Texaské rozšíření American Truck Simulator vyjde za necelé dva týdny

Texaské rozšíření American Truck Simulator vyjde za necelé dva týdny

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

6. 11. 2022 08:57 1

České studio SCS Software na svém oficiálním blogu oznámilo, že očekávané rozšíření mapy American Truck Simulator v DLC Texas dorazí 15. listopadu. Počkáme si na něj tedy už jen pár dnů.

Reklama

  • Texas pro American Truck Simulator vyjde 15. listopadu

Vzhledem k tomu, že je Texas po Aljašce druhým největším státem Spojených států, je i nové DLC největším mapovým doplňkem, který studio pro hru připravilo. Tvůrci obsahu by měli dostat přístupové klíče v příštích dnech.

Texas je velmi významným regionem země a po několika spíše přírodních a venkovských státech jako byla Montana a Wyoming opět přinese pořádně zalidněná města. Ve hře se objeví Houston, Dallas, San Antonio, El Paso, Fort Worth i hlavní město Austin, a samozřejmě i řada dalších. Kromě velkoměst nabídne stát také silnice vedoucí rozpálenou krajinou, těžiště ropy nebo třeba Johnsonovo vesmírné středisko nedaleko Houstonu.

A kam dál? Studio zatím neoznámilo, na který stát se zaměří příště. Vzhledem k postupné návaznosti ale půjde o Severní nebo Jižní Dakotu, Nebrasku, Kansas nebo Oklahomu. S postupným přechodem na východ také studio začne vyčerpávat zásobu větších států a lze předpokládat, že u menších oblastí především na východním pobřeží USA budou státy vycházet po balíčcích.

Pro příbuzný Euro Truck Simulator 2 tvůrci chystají DLC s balkánskými státy.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama