Testeři Starfieldu jsou ze hry údajně nadšení. Chválí příběh, herní mechanismy i celkovou velikost
i Zdroj: Bethesda / Microsoft
Starfield Novinka Testeři Starfieldu jsou ze hry údajně nadšení. Chválí příběh, herní mechanismy i celkovou velikost

Testeři Starfieldu jsou ze hry údajně nadšení. Chválí příběh, herní mechanismy i celkovou velikost

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

6. 1. 2023 08:00

Z výroků Todda Howarda a dalších lidí pracujících na Starfieldu se dá vyvodit, že v Bethesdě vzniká vskutku megalomanský projekt. Něco takového může vzbuzovat nadšení, ale také obavy z toho, zda se veledílo povedlo. Nicméně reakce lidí, kteří se již proletěli vesmírným korábem, jsou údajně velmi pozitivní.

Reklama

  • Testeři si údajně pochvalují Starfield
  • Hra se líbí i pesimistům
  • Titul je podle všeho téměř připraven na vydání

Běžní smrtelníci se ke hře zatím nedostali, možnost ale měli lidé pracující jako testeři. Právě o nich promluvil Colt Eastwood v pořadu XNC Podcast. Jejich dojmy má pouze zprostředkované přes jistý okruh lidí, zdůraznil ale, že v minulosti již správně poukázali na problémy, na něž některé hry trpěly krátce před vydáním (šlo například o Cyberpunk 2077). I tak je třeba zdůraznit, že je lepší brát následující informace s velkou rezervou.

Starfield v dubnu? Zajímavá fanouškovská teorie poukazuje na možný termín vydání
i Zdroj: Bethesda / Starfield press kit

Starfield v dubnu? Zajímavá fanouškovská teorie poukazuje na možný termín vydání

Kdy vyjde Starfield? Tato otázka už pěkně dlouho trápí většinu nadšenců do her od Bethesdy. V týdnu sice došlo k potvrzení,…

4. 1. 2023 16:21

Pojďme konečně ke zmíněným dojmům. Během vysílání zaznělo, že si testeři chystané RPG užívají, dokonce i zarytí pesimisté prý odchází s dobrým a silným prvním dojmem. Pochválen byl také příběh a herní mechanismy.

Bethesda údajně staví na pilířích sérií Fallout a The Elder Scrolls, zároveň ale výrazně rozšiřuje základy. Jako příklad může posloužit skutečnost, že ve hře najdeme 100 hvězdných soustav a přes 1000 planet. Mezi testery ale má převládat přesvědčení, že tvůrci dobře trefili měřítko hry a její celkový rozsah.

Eastwood je přesvědčen, že bude Starfield co nevidět připraven k ostrému startu. Jeho samotného by údajně nepřekvapilo, pokud by hra vyšla ještě před uvedením novinky Redfall, která se zřejmě posunula na květen.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama