Terraria umožňuje prozkoumat svět Don't Starve už i na konzolích a mobilech
i Zdroj: 505 Games / Re-Logic
Terraria Novinka Terraria umožňuje prozkoumat svět Don't Starve už i na konzolích a mobilech

Terraria umožňuje prozkoumat svět Don't Starve už i na konzolích a mobilech

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

29. 4. 2022 18:05

Update Terraria s řadovou číslovkou 1.4.3 přináší propojení s Don't Starve i do konzolové a mobilní verze. Survival od Klei Entertainment vstupuje do známého pixelového prostředí skrze kopii svého světa. Po šesti měsících se tak dorovnává další z několika nerovností konzolí a mobilů vůči PC.

Reklama

  • Terraria a Don't Starve se spojují i na konzolích, Androidu a iOS
  • I hráči mimo PC mohou v Terraria nově navštívit svět The Constant, v němž narazí na povědomé tvory i předměty z titulu studia Klei

Svět uvádějící hráče do ponuré, leč karikaturní nálady Don't Starve provází název nové lokace The Constant. V útrobách tohoto seedu naleznete prakticky vše, co je pro titul od Klei příznačné: monstra, hudbu, bosse, zbraně, vybavení, a dokonce i některé přejaté funkce. Tyto funkce zahrnují například úpravu nasvícení, starost o přísun potravy nebo povinnost zdržet se delšího pobytu v místech temna.

Stejně jako u eventů s Dungeon Defender, Worms či Minecraft, je i aktualizace k Don't Starve zcela zdarma. Tvůrci z Re-Logic se už při jejím loňském uvedení na PC nechali slyšet, že nápad na spolupráci s Klei vzešel z týmového mítinku k 10. výročí titulu. Jak už bylo navíc onehdy představeno, crossover fungoval oběma směry. Druhá z her se tak rozšířila o nové nástroje, oblečky i tvory.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama