Terminator: Resistance Enhanced se opozdí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Terminator: Resistance Enhanced se opozdí

Terminator: Resistance Enhanced se opozdí

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

29. 1. 2021 08:45 1
Reklama

Přibližně před měsícem nás vydavatelství Reef Entertainment informovalo, že Terminator: Resistance zamíří po předloňské návštěvě PC a konzolí minulé generace i na PlayStation 5. Svého návratu se měla kultovní značka dočkat 26. března, nově oznámený odklad však toto datum posouvá na 30. dubna.

Vydavatel konkrétní důvod odložení neuvedl, avšak s přihlédnutím k jeho měsíční délce lze předpokládat, že jde spíše o marginální záležitosti technického a organizačního rázu. Při svém návratu by měla hra vlastníky PS5 potěšit vylepšenou grafiku v režimu 4K a 60 FPS, až čtyřnásobným zrychlením nahrávacích časů, přidáním nových efektů a podporou ovladače DualSense. Majitelé hry na PS4 budou moci upgradovat na PS5 verzi zcela zdarma.

Přestože příběhová složka zůstává identická s původní hrou z roku 2019, vývojáři nenechávají nic náhodě a přicházejí s novým režimem Infiltrator. V něm se na rozdíl od kampaně chopíme futuristických zbraní v roli T-800, a okusíme tak probíhající konflikt z druhé strany barikády. Úplným závěrem připomeňme, že se hra během letošního léta dočká na PC a PS5 trojice placených DLC.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama