Team Fortress 2 slaví 10 let své existence
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Team Fortress 2 slaví 10 let své existence

Team Fortress 2 slaví 10 let své existence

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

18. 10. 2017 15:03 4
Reklama

Do hotové džungle pekelné zve tým Valve v rámci výroční aktualizace pro dnes již F2P on-line akci Team Fortress 2, která právě v těchto dnech slaví deset let své existence. Velkou část nově představeného a chystaného obsahu přitom mají na svědomí samotní fanoušci hry, kteří se postarali jak o drobné předměty a animace, tak i o sérii nových map.

Informace o všech těch významných novinkách můžete nalézt na speciálním webu, níže si pak můžete prohlédnout krátké animované video, které láká do nové oficiální mapy jménem Mercenary Park. V tomto případě jde o zbankrotovaný zábavní park, který se dočkal větší slávy právě po svém pádu (a po vyhubení jeho ústřední atrakce). Tuto mapu navíc doplní i pětice fanoušky vytvořených lokalit, jež využijí hned několik herních režimů a které vznikly okolo ústředního tématu divoké džungle.

K tomu nesmí chybět ani série nových animací, kterými lze oslavovat padlé protivníky a z nichž některé za pozornost určitě stojí. Oficiální stránka této aktualizace pak slibuje v následujících dnech odhalit další zajímavé novinky, na něž budou moci hráči již brzy narazit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama