Syberia: The World Before vyjde v březnu, ale pouze na PC. Na konzole zavítá v průběhu roku
i Zdroj: Microids
Syberia: The World Before Novinka Syberia: The World Before vyjde v březnu, ale pouze na PC. Na konzole zavítá v průběhu roku

Syberia: The World Before vyjde v březnu, ale pouze na PC. Na konzole zavítá v průběhu roku

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

24. 1. 2022 10:23

Koncem minulého roku jsme zažili další smršť odkladů, termín se posouval také v případě adventury Syberia: The World Before. Autoři už ale dokázali dohnat menší zpoždění, rozhodli se tedy, že prozradí nové datum vydání.

Reklama

  • Syberia: The World Before vyjde 18. března
  • Zamíří na Steam, Epic Games Store a GOG
  • Soundtrack má na svědomí Inon Zur, v den vydání bude k dispozici také na vinylu

Společnost Microids v příspěvku na Twitteru oznámila, že hra vyjde 18. března, zamíří na Steam, Epic Games Store a také na GOG. Zpráva se ovšem týká pouze PC verze, ta konzolová se objeví až v průběhu roku.

Vyjádření zmiňuje, že se vývojáři snažili zajistit odpovídající úroveň a pro hráče tak připravit nejlepší možný zážitek, skrze který mohou uctít památku Benoita Sokala, belgického kreslíře, který zemřel v květnu minulého roku. The World Before je posledním dílem, na němž se podílel.

Poslední informace se týká soundtracku, jenž má na svědomí Inon Zur. Izraelský hudební skladatel se do světa videoher nesmazatelně zapsal díky hudebnímu podkresu her Fallout 4, Fallout 76, Dragon’s Dogma, Pathfinder: Kingmaker nebo Outriders, momentálně pracuje také na hudbě pro Starfield. Soundtrack pro Syberii je již nyní k dispozici na streamovacích platformách, v den vydání se objeví také na vinylu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama