Suicide Squad: Kill the Justice League nakonec skutečně vyjde až příští rok. Počkáme si na únor
i Zdroj: Rocksteady / Warner Bros.
Suicide Squad: Kill the Justice League Novinka Suicide Squad: Kill the Justice League nakonec skutečně vyjde až příští rok. Počkáme si na únor

Suicide Squad: Kill the Justice League nakonec skutečně vyjde až příští rok. Počkáme si na únor

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

13. 4. 2023 21:55

Studio Rocksteady potvrdilo dřívější spekulace a odložilo komiksovou akci Suicide Squad: Kill the Justice League na příští rok. Fanoušci Harley Quinn & spol si musí počkat až na 2. února.

Reklama

  • Suicide Squad: Kill the Justice League vyjde 2. února

"Učinili jsme těžké, ale nezbytné rozhodnutí věnovat potřebný čas práci na tom, aby hra byla pro hráče co nejkvalitnějším zážitkem. Děkujeme naší úžasné komunitě za trvalou podporu, trpělivost a pochopení. V nadcházejících měsících se s vámi podělíme o mnoho dalších informací a těšíme se, že se v Metropolis uvidíme příští rok," okomentovali rozhodnutí autoři v oficiální zprávě na sociálních sítích.

Jde sice o další odklad, hra měla dle úplně původních plánů vyjít ještě během loňského roku, kdovíjaké překvapení to ale není. O možném odkladu na konec letošního nebo na začátek příštího roku se mluvilo už před zhruba měsícem, odkazovaly na to některé insiderské zdroje. Dosud se počítalo s blížícím se květnem.

Problémy se ale kolem hry jen kupily. Nejzásadnější byla asi reakce fanoušků po odhalení gameplay záběrů během únorového State of Play. Ta byla velmi negativní, a i když studio avizuje, že se na původních plánech na live-service hru moderního formátu nic měnit nebude, zřejmě přece jen pracuje na dílčích úpravách a chce titul vydat v co nejlepším stavu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama