Drtivá kritika hráčů údajně zapříčinila odklad Suicide Squad: Kill the Justice League
i Zdroj: Warner Bros.
Suicide Squad: Kill the Justice League Novinka Drtivá kritika hráčů údajně zapříčinila odklad Suicide Squad: Kill the Justice League

Drtivá kritika hráčů údajně zapříčinila odklad Suicide Squad: Kill the Justice League

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

10. 3. 2023 06:00

Studio Rocksteady v únoru zveřejnilo rozsáhlejší gameplay záběry z chystaného týmového superhrdinského titulu Suicide Squad: Kill the Justice League. Silný akcent kooperativní hratelnosti a looter-shooter prvků ale moc nepotěšil fanoušky, kteří titul začali okamžitě velmi tvrdě tepat kritikou.

Reklama

  • Kritizovaný Suicide Squad: Kill the Justice League byl podle Bloombergu odložen na pozdější část letošního roku
  • Měl přitom vyjít už 26. května
  • Hráči ale silně kritizovali poslední ukázky plné looting-shootingu

Komunita upozorňuje na to, že je unavená z neustálého přísunu lootování, vylepšování vybavení, sbírání herních měn, poměřování statistik a bezmyšlenkovitých soubojů s různě vylevelovanými soupeři. Objevovala se také nelichotivá srovnání s grafickým zpracováním staršího Batman: Arkham Knight, tedy příběhového předchůdce hry, který ale v mnoha ohledech působí jako modernější titul.

Posledním hřebíčkem do rakve pak bylo potvrzení, že hra i v singleplayeru bude vyžadovat stále připojení k internetu. 

Jason Schreier z agentury Bloomberg nyní přinesl informaci, dle které měl být titul v návaznosti na výše zmíněné odložen na neurčito, respektive na nekonkrétní část letošního roku. Suicide Squad měl přitom vyrazit do akce už během loňska. Nakonec došlo k odkladu na 26. května. Ani toto datum ale údajně neplatí. Vydavatelství Warner Bros. nicméně zatím tuto informaci oficiálně nepotvrdilo.

Podle Schreiera nicméně nedojde k žádným fundamentálním změnám hratelnosti. Na to jednodušše není čas ani prostor. Autoři prostě jen dostanou více času na doladění.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama