Studio tvořené veterány SimCity vydalo novou městskou budovatelskou strategii. Je exkluzivní Apple Arcade
i Zdroj: Apple Arcade
Mobilní hraní Novinka Studio tvořené veterány SimCity vydalo novou městskou budovatelskou strategii. Je exkluzivní Apple Arcade

Studio tvořené veterány SimCity vydalo novou městskou budovatelskou strategii. Je exkluzivní Apple Arcade

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

5. 5. 2023 12:04

Jen před pár hodinami vyšla městská budovatelská strategie Cityscapes: Sim Builder. Stojí za ní studio Magic Fuel Games tvořené veterány Maxis, autory kultovní série SimCity, které zlomil vaz nepovedený díl z roku 2013. Novinku ale na počítačích nenajdete, jde o mobilní exkluzivitu určenou pouze pro katalog Apple Arcade.

Reklama

  • Veteráni SimCity vydávají budovatelskou strategii Cityscapes: Sim Builder
  • Je exkluzivní pro Apple Arcade
  • Díky tomu vás ale nebudou obtěžovat mikrotransakce a reklamy

Studio založil v roce 2015 producent SimCity Kip Katsarelis. Ten přišel o práci společně s řadou kolegů po fatálním neúspěchu rebootu SimCity, který před deseti lety zklamal řadu fanoušků značky. A zatímco na poli městských strategií začal dominovat Paradox s Cities: Skylines, tito veteráni se uchýlili k vlastní, menší tvorbě. 

Cityscapes: Sim Builder vypadá jako splněný sen mobilních budovatelských stratégů. Klasicky střižená hratelnost slibuje výstavbu silnic a ulic, bloků budov s různým tematickým zaměřením, uspokojování potřeb rostoucího množství obyvatel a samozřejmě i vztyčování atraktivních monumentů, včetně klasické Sochy svobody nebo Eiffelovy věže.

Vzhledem k tomu, že je hra součástí předplatného Apple Arcade, by se měla vyhnout nepopulárním prvkům jiných mobilních budovatelských strategií, které využívají časových limitů pro dřenění mikrotransakcí. Ve hře také neuvidíte žádné reklamy. Pokud jste předplatiteli Arcade, může jít o další zajímavý způsob, jak zabíjet čas třeba při cestování hromadnou dopravou.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama