Studio Respawn Entertainment hledá hlavního herního designéra
i Zdroj: Respawn Entertainment
Star Wars Jedi: Fallen Order Novinka Studio Respawn Entertainment hledá hlavního herního designéra

Studio Respawn Entertainment hledá hlavního herního designéra

David Bernard

David Bernard

21. 10. 2023 15:00 6

Respawn Entertainment, studio, které stojí např. za sériemi Star Wars Jedi, Titanfall či battle royale akcí Apex Legends, vypsalo konkurz na pozici hlavního herního designéra. K jakému projektu by se měla nová posila připojit, není prozatím jasné. Pokud se zamyslíme, můžeme nicméně spatřit určité náznaky.

Reklama

  • Respawn Entertainment hledá hlavního herního designéra
  • Návaznost na specifický projekt není potvrzena

Studio Respawn Entertainment je mezi hráči oblíbeno převážně díky sérii Titanfall a vzkříšení singleplayerových titulů z univerza Star Wars. Letos vydaný druhý díl Star Wars Jedi s podtitulem Survivor, trápily zpočátku porodní bolesti. Převážně co se týče technické stránky a výkonu. I přesto se pokračování Cala Kestise hráčům veskrze zamlouvalo a čekají, co se bude dít dál. 

Samotné studio nedávno vypsalo konkurz na pozici hlavního herního designéra, který by měl spolupracovat s oddělením designu, návrháři úrovní, umělci, kodéry a animátory. Cílem má být tvorba uspokojujícího a zábavného herního zážitku, a to spolu s návrhem mechanik navigace hrdiny.

Herec promluvil o pokračování Star Wars Jedi. Studio Respawn se již pustilo do vývoje
i Zdroj: Electronic Arts / Respawn

Herec promluvil o pokračování Star Wars Jedi. Studio Respawn se již pustilo do vývoje

Star Wars Jedi: Survivor letos úspěšně navázal na Fallen Order, načež se prakticky okamžitě začalo spekulovat o třetím dílu.…

25. 9. 2023 08:51

"Hledáme zkušeného hlavního herního designéra, který přijme naši filozofii za svoji vlastní a podělí se s námi o své těžce nabyté znalosti, díky čemuž nám pomůže vytvořit neuvěřitelný zážitek pro naše hráče," píše v nabídce samotné studio. 

Projekt, kterého by se pozice měla týkat, není zmíněn. Vyvstává tak otázka, kterou herní značku by nový hlavní herní designér dostal na starost. Jako nejpravděpodobnější možností se jeví pokračování Star Wars Jedi, na kterém se dle dostupných informací již pracuje, ale možné je i pokračování série Titanfall, jejíž druhý díl nedávno obdržel aktualizaci, která po dlouhé době opravuje potíže se servery a multiplayerem, což má za výsledek zvednutí vlny opětovného zájmu. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama