Studio Frogwares poděkovalo za přijetí Sherlock Holmes The Awakened, nyní se začíná soustředit na nový projekt
i Zdroj: Frogwares
Sherlock Holmes: The Awakened Novinka Studio Frogwares poděkovalo za přijetí Sherlock Holmes The Awakened, nyní se začíná soustředit na nový projekt

Studio Frogwares poděkovalo za přijetí Sherlock Holmes The Awakened, nyní se začíná soustředit na nový projekt

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

1. 5. 2023 10:14

Studio Frogwares se úspěšně popasovalo s vývojem Sherlock Holmes The Awakened, takže pomalu sbírá síly na nový projekt. Na něj poukazuje v krátkém vzkazu svým fanouškům.

Reklama

  • Vývojáři ze studia Frogwares naznačili, že se brzy pustí do vývoje “vysněného” projektu
  • Fanouškům poděkovali za podporu v těžkých časech

Autoři prozradili, že s napětím očekávali na první ohlasy ohledně nedávno vydaného remaku. Pečlivě si četli recenze a reakce na sociálních sítích, pouštěli si záznamy z hraní. Veskrze pozitivní zpětná vazba jim pochopitelně udělala velkou radost.

Autoři také přiznali, že původně měli trochu jiné plány. “Na začátku roku 2022 jsme chtěli udělat úplně jinou hru, a to takovou, která vyžadovala, aby všichni ve studiu spolupracovali, tak jak to děláme vždycky. Pak ale přišla válka, která ten sen zcela rozervala.” Práce na remaku vývojářům umožnila pokračovat i v těžkých časech, skrze kreativní proces se snažili vyrovnat s hrůzami války. 

Nyní přišel čas na novou kapitolu. “Nakopli jste nás, abychom se pustili do dalšího vysněného projektu, právě k němu nyní míříme. Více se dozvíte, až nastane správný čas.”

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama