Studio Bend tvoří další open-world. Využívá systémy vyvinuté pro Days Gone
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Studio Bend tvoří další open-world. Využívá systémy vyvinuté pro Days Gone

Studio Bend tvoří další open-world. Využívá systémy vyvinuté pro Days Gone

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

3. 6. 2021 04:01

Na čem se pracuje ve studiu Bend? Tyto informace vývojáři zatím drží pod pokličkou, s jistotou ale můžeme říct, že nejde o pokračování Days Gone, jelikož Sony nebyla spokojena s tím, jak tato jízda dopadla. O studiu se nyní zmínil šéf PlayStation Studios.

Reklama

  • Herman Hulst naznačil, že studio Bend i tentokrát pracuje na open-world hře
  • Prezident PlayStation Studios zároveň prohlásil, že jsou pro ně nové IP velice důležité 

Herman Hulst se v příspěvku na oficiálním PlayStation blogu vyjádřil mimo jiné také k významu nových značek. “Nová IP je pro nás neuvěřitelně důležitá. Nová IP je živá krev gamingu. Jde ale pouze o jeden z aspektů naší strategie,” vysvětlil. Sám Hulst by si přál, aby byla studia pod Sony odvážná a ochotná riskovat, aby posouvala hranice herní scény a dělala hry s jistým významem, které by jinde možná ani vzniknout nemohly.

Vzápětí zmínil právě autory Days Gone. “Studio Bend nyní pracuje na velmi zajímavé nové IP, ze které jsou všichni velmi, velmi nadšeni. Staví na pokročilých open-world systémech, které vyvinuli v rámci Days Gone.” 

Zdá se tedy, že vývojáři i nyní pracují na hře zasazené do open-world světa. Ještě ale nějaký čas potrvá, než se o nové značce dozvíme bližší detaily. Jason Schreier totiž začátkem dubna poznamenal, že se práce rozběhly teprve v březnu letošního roku, krátce poté, co si vedení studia vydupalo možnost pracovat na vlastním projektu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama