Stubbs the Zombie se vrací v nové edici
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Stubbs the Zombie se vrací v nové edici

Stubbs the Zombie se vrací v nové edici

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

18. 2. 2021 11:32 1

Smrdutí nemrtví obvykle patří na “druhou stranu” a ve hrách slouží jako nepřátelé, lovná zvěř nebo živé cíle střelby. Čas od času se ale dostanou i do role protagonistů. Jedním z těch nejpopulárnějších byl Stubbs v eponymním titulu Stubbs the Zombie. Ten vyšel na původní Xbox v roce 2005, později se dostal i na PC. Nyní vychází na odcházející generaci konzolí.

Reklama

16. března se tak oficiálně podívá na Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch a PC, přičemž bude v rámci zpětné kompatibility dostupný i na konzolích Xbox Series a PlayStation 5. Jde o velmi jednoduchý remaster, autoři se sami chlubí tím, že hru nechali v naprosto původní podobě včetně “bolestivě pomalého, otravného tutorialu”. Novinkou je jen podpora vyšších rozlišení, možnost přemapování modernizovaného ovládání a systém achievementů nebo trofejí.

Vydavatel Aspyr volí velmi zvláštní taktiku i v případě oficiálních propagačních materiálů a hru nazývá “portem, který nikdo nechtěl”. Každopádně se můžeme těšit na původní hratelnost ne nepodobnou kultovním Destroy All Humans, postavenou na vyvražďování obyvatel města Punchbowl. Na rozdíl od mimozemských kolegů ale zombie místní nebožáky proměňují v další posily, Stubbs tak postupně tvoří vlastní hordu. 

Stubbs the Zombie dostal v dobové recenzi Lukáše Grygara jen průměrné hodnocení. Dáte mu šanci nyní?

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama