Bezplatná akce umožní během příštího týdne ukojení hladu po mozcích. Ta aktuální pak stavění počítače
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bezplatná akce umožní během příštího týdne ukojení hladu po mozcích. Ta aktuální pak stavění počítače

Bezplatná akce umožní během příštího týdne ukojení hladu po mozcích. Ta aktuální pak stavění počítače

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

8. 10. 2021 11:00

Tradiční rubrika věnovaná zajímavým titulům zdarma na Epic Games Storu pokračuje. Po možnosti ukořistit Europa Universalis IV, která udělala radost zejména stratégům a milovníkům taktizování, přichází na řadu více technicistní zábava. Z nezávislého mezinárodního studia The Irregular Corporation k nám totiž od tohoto čtvrtka zdarma doráží PC Building Simulator.

Reklama

  • Epic Game Store rozdává do 14. října PC Building Simulator
  • Od 14. do 21. října bude zdarma nabízen Stubbs the Zombie in Rebel Without a Pulse a balíček obsahu pro týmovou akci Paladins

Titul, chlubící se věrohodnou simulací skutečného softwaru a výčtem licencovaných produktů od zavedených hardwarových výrobců, umožňuje nejen stavbu počítače, ale i provádění diagnostik či oprav. V plejádě 44 oficiálních partnerů najdeme tak renomované společnosti, jako je Intel, AMD, Nvidia, Asus nebo třeba Corsair. Přičemž, nejste-li si zcela jistí v kramflecích, vývojáři vás rádi provedou detailní instruktáží, která vás do celého procesu uvede. Pakliže si navíc budete po jejím absolvování věřit o kapánek více, můžete plynule přejít i k nabízenému kariérnímu režimu, v němž povedete dílnu v zájmu uspokojení potřeb zákazníků.

PC Building Simulator bude od 14. října následně vystřídán diametrálně odlišnou vzpomínkou na vývojáře z týmu Aspyr. Studio, které je dnes v povědomí především pro přípravu remaku Knights of the Old Republic, se od příštího čtvrtka přihlásí s remasterem Stubbs the Zombie in Rebel Without a Pulse, v němž se hordám mrtváků nepostavíme, ale naopak se k nim přidáme. Jako menší bonus k této oprášené akci z roku 2005 pak Epic přihazuje i balíček čtyř hrdinů a jim věnovaného kosmetického obsahu pro hráče Paladins. Zaujal vás některý z titulů?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama