Steam dobývá nenápadná střílečka BattleBit Remastered. Je druhou nejprodávanější hrou platformy a připomíná Battlefield
i Zdroj: SgtOkiDoki
Novinka Steam dobývá nenápadná střílečka BattleBit Remastered. Je druhou nejprodávanější hrou platformy a připomíná Battlefield

Steam dobývá nenápadná střílečka BattleBit Remastered. Je druhou nejprodávanější hrou platformy a připomíná Battlefield

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

16. 6. 2023 14:07

Na Steamu se zřejmě objevil nový fenomén o kterém budeme v příštích dnech a týdnech slýchat velmi často. Jedná se o nenápadnou střílečku BattleBit Remastered, silně inspirovanou Battlefieldem, která sází na jednoduchou low poly grafiku a vysokou zničitelnost prostředí. Od hráčů si zatím odnáší skvělé recenze a rychle se vyšplhala na vrchol žebříčku nejprodávanějších her platformy.

Reklama

  • BattleBit Remastered je multiplayerová střílečka inspirovaná Battlefieldem
  • Aktuálně explodovala popularitou na Steamu
  • Je druhou nejprodávanější hrou platformy a hodně se o ní mluví

Zajímavostí je, že na projektu posledních sedm let pracovali jen čtyři vývojáři v malém týmu SgtOkiDoki. Oficiálně vyšla včera a okamžitě si získala pozornost hráčů i významných streamerů. Úspěch pramení z kombinace nenáročnosti, atraktivní akce, obrovské nabídky obsahu a velmi nízké ceny, která je stanovena na pouhých 15 dolarů. Bonusem je také to, že hra obsahuje velmi komplexně zničitelné prostředí, má velmi nízké hardwarové nároky a nabízí i souboje až pro 254 hráčů.

Na první pohled je jasné, že se tvůrci zhlédli v Battlefieldu, jenž hra připomíná nejen hratelností, ale i stylizací nabídek, grafickou paletou a tak dále. Běží mimochodem na dostupném enginu Unity a do budoucna slibuje spoustu rozšiřujícího obsahu a vylepšení.

V tabulkách současně aktivních hráčů se zatím BattleBit Remastered příliš vysoko nevyšplhal. Aktuálně ho najdeme na 42. místě se zhruba 20 tisíci hráči. Lze však předpokládat, že tato statistika velmi rychle poroste. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama