Startuje prestižní turnaj eLEAGUE ve hře FIFA 21
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Startuje prestižní turnaj eLEAGUE ve hře FIFA 21

Startuje prestižní turnaj eLEAGUE ve hře FIFA 21

Nicolas Heller

Nicolas Heller

11. 3. 2021 09:50

Poskládej tu nejlepší sestavu, zvol neporazitelnou taktiku a registruj se do eLEAGUE ve hře FIFA 21! Hrát budeš proti těm nejznámějším jménům domácí FIFA scény a pro každého, kdo se probojuje až do samotného finále, je připraveno bohaté prizemoney.

Reklama

Turnaj je rozdělen do čtyř otevřených kvalifikačních turnajů, kam se může přihlásit každý, kdo vlastní konzoli PS4 nebo PS5, hru FIFA 21 a předplacenou kartu Playstation+, která umožňuje hraní online. Čtyři nejlepší hráči z každé otevřené kvalifikace se pak utkají v kvalifikaci uzavřené, kde se bude hrát o osm míst ve finálovém turnaji! Tam se osmička nejlepších hráčů rozdělí do dvou skupin, kde si zahraje každý s každým. Vždy nejlepšího ze skupiny čeká vstupenka do semifinále vyřazovací části. Hráči na druhém a třetím místě postoupí do předkola.

Registrace otevřeny

Registrovat se můžeš na webu eleague.cz, stačí si vybrat kvalifikace, které se chceš zúčastnit. Pamatuj, že čím více kvalifikací odehraješ, tím větší máš šanci na postup!

Uzavřená kvalifikace pro nejlepších 16 hráčů se odehraje 16. března, skupiny 20. března a samotné play-off je na programu 21. března.

Sleduj na twitch.tv/eleaguecz

Napínavé skupinové boje a vyřazovací duely následného play-off můžeš sledovat na oficiálním twitch kanále eLEAGUE.

Prizemoney

  • 1. místo: 40 000 Kč
  • 2. místo: 15 000 Kč
  • 3. místo: 5 000 Kč
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama