stahujte-obri-demo-operace-arrowhead
Novinka Stahujte obří demo Operace Arrowhead

Stahujte obří demo Operace Arrowhead

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

20. 7. 2010 16:00 2
Reklama

Ačkoliv se už samostatný datadisk druhé Army prodává, máte možnost si jej vyzkoušet na vlastní kůži v demoverzi a učinit případně rozhodnutí, zda do obchodu zajít, či nikoliv. Z velitelství Bohemia Interactive k nám připutovalo dnes ráno a vývojáři obsahem rozhodně nešetřili. Jak se píše v tiskové zprávě, budete si moci zblízka prohlédnout, jak vypadá Takistán, země, v níž se příběh datadisku odehrává, a do jaké míry je Arrowhead propracovaný. Vše ostatně došlo až do bodu, kdy Marek Španěl, ředitel zmiňované firmy, označil demoverzi za plnohodnotnou hru: „Naše demo je obrovské. Na rovinu, podle mě je tohle demo lepší než spousta tzv. „plnohodnotných“ her; jen editor, který jsme do něj dali, umožní hráčům vytvářet si vlastní mise a užít si tak desítky, stovky hodin zábavy.“

Ano, četli jste správně, hlavním tahákem demoverze je propracovaný editor, který i zcela objektivně napomáhá tomu, aby se z demoverze nestala jen omezená ukázka. Vedle toho se ale budete moci pustit do hraní mise z hlavní příběhové kampaně, dále na vás čekají scénáře pro jednoho hráče nazvané Benchmark a Little Bird, tři tutoriálové scénáře, dvě kooperační mise Výlet do Hor a Jedna Rána stačí a nakonec i celý multiplayerový mód Team Deathmatch.

A pokud vás zajímají detaily o obsahu, který před vámi demoverze skrývá, mrkněte na naší recenzi, kterou jsme zveřejnili začátkem července. Hra si odnesla pěkných 7/10 a její koupi doporučujeme minimálně těm, kdo se bavili u původního druhého dílu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama