stahujte-demo-zavodni-hry-split-second
Novinka Stahujte demo závodní hry Split/Second

Stahujte demo závodní hry Split/Second

sleepless.

sleepless.

22. 5. 2010 13:53 16
Reklama

Pokud vás baví závodní hry, budou pro vás následující představovat malé Vánoce. V krátkém sledu za sebou totiž vychází na všechny tři hlavní platformy (PS3, Xbox 360, PC) hned několik velmi slibných závodních titulů v čele s Blur, Split/Second a SBK X. A zatímco s demoverzí Blur na PC se moc počítat nedá a hratelné ukázky motorkového závodění v SBK X se dočkáme až příští týden, demoverzi Split/Second si můžete zahrát hned. Stačí, když si stáhnete gigový soubor. Dema PS3 a Xbox 360 verzí už jsou samozřejmě dávno k dispozici na XBL a PSN.

Demo obsahuje v prvém sledu krátký tutoriál, který vás naučí jezdit, brzdit a driftovat, což je nezbytné pro nabíjení možnost sesílat na své soupeře různé pohromy.  No a poté si nově nabyté schopnosti můžete vyzkoušet v jednom závodě na letišti.

Pokud jste Split/Second zatím tak nějak ignorovali, můžete si povědomí o hře rozšířit díky informacím v našem preview. Shrnout by se však hra dala jako adrenalinové závodění, kde krom schopnosti jezdit rychle a chytře rozhoduje o úspěchu taktické zacházení s destrukčními pastmi, které můžete na soupeře pouštět a tím je zpomalovat.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama