Square Enix potvrdil druhý remake Final Fantasy 7, remaster Crisis Core: Final Fantasy 7 i příchod Intergrade na Steam
i Zdroj: Square Enix
Novinka Square Enix potvrdil druhý remake Final Fantasy 7, remaster Crisis Core: Final Fantasy 7 i příchod Intergrade na Steam

Square Enix potvrdil druhý remake Final Fantasy 7, remaster Crisis Core: Final Fantasy 7 i příchod Intergrade na Steam

Radek Raudenský

Radek Raudenský

17. 6. 2022 15:01

Square Enix si taktéž připravil speciální oslavný livestream, kde se představovaly novinky k 25. výročí Final Fantasy 7. Právě okolo tohoto dílu se točila celá řada novinek. Představil se například druhý remake i příchod na více platforem.

Reklama

  • Square Enix měl přichystanou celou řadu novinek okolo Final Fantasy
  • Potvrdil další remake i příchod staronových titulů

Final Fantasy Remake Part 2 bude nést podtitul Rebirth a potvrzuje se, že Square Enix plánuje udělat trilogii. Dle kreativního ředitele Tetsuja Nomury je hra tvořena tak, aby si jí užili i hráči bez znalostí původního dílu. Zároveň studio už pracuje na třetím dílu.

Rozhodně ale nešlo o jediné oznámení. Vydavatel vydá i remaster Crisis Core: Final Fantasy 7 Reunion, a to na novou generaci konzolí, PC a Nintendo Switch. Vylepšená verze hry vylepší grafiku i všechny modely ve hře, přinese nový dabing i hudební podkres. Nakonec došlo na potvrzení, že Final Fantasy 7 Remake Intergrade dorazí i na Steam společně s podporou Steam Decku.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama