Square Enix oznamuje čas a datum konání své E3 prezentace
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Square Enix oznamuje čas a datum konání své E3 prezentace

Square Enix oznamuje čas a datum konání své E3 prezentace

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

4. 6. 2021 08:20

Podobně jako dříve, ani nadcházející nebude E3 zbavena přítomnosti Square Enix. Ve svém repertoáru si na nás navíc vydavatel východního trhu chystá hned vícero překvapení – mezi těmi největšími představení nového projektu Eidos Montreal.

Reklama

  • Square Enix naplánoval svou E3 konferenci na neděli 13. června
  • Čas konání připadá na 21:15 našeho času

Svoji trošku do mlýna přilije japonská herní společnost už ve večerních hodinách 13. června od 21:15. Dočkat se máme už řečeného nakouknutí za oponu  Eidos Montreal, dalšího pohledu na Life is Strange: True Colors i remaster prvního dílu této slavné série. Internetoví ptáčci navíc aktivně štěbetají, že by zmíněná hra Eidos Montreal měla mít co dočinění se značkou Guardians of the Galaxy.

Aby toho však nebylo málo, střihne si svých pět minut slávy i připravovaná akce Platinum Games, Babylon's Fall, na jejíž vydání čekáme už od E3 2018. Fanoušci Marvelu budou moci zase pro změnu spatřit více z Marvel's Avengers  skrze bližší uvedení chystaného rozšíření War for Wakanda.

Podle dosavadních spekulací a úniků má možná obsah celé akce rozšířit i ukázka her ze série Final Fantasy (byť Jason Schreier odmítl, že by se zde mihlo Final Fantasy XVI). Inu, program je to nabitý. Nezbývá než čekat na jeho zahájení.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama