Před E3 mělo dojít k masivnímu úniku informací, zřejmě šlo o Square Enix
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Před E3 mělo dojít k masivnímu úniku informací, zřejmě šlo o Square Enix

Před E3 mělo dojít k masivnímu úniku informací, zřejmě šlo o Square Enix

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

24. 5. 2021 12:26

Blížící se digitální verze veletrhu E3 samozřejmě přinese řadu překvapivých odhalení a velkolepých show. Zdá se ale, že minimálně jedna firma svá tajemství pod pokličkou neudrží. Na sociálních sítích se totiž mluví o tom, že mělo dojít ke skutečně obřímu úniku, který vedle samotných informací zahrnuje i grafický obsah a záběry.

Reklama

  • Dle insidera mělo před E3 dojít k obřímu úniku z jedné z velkých firem
  • Jiný zdroj poukazuje na to, že by mělo jít o Square Enix
  • Zřejmě teď kuloáry kolují informace, obrázky i záběry

Konkrétně s touto informací přišel Alex Donaldson z projektů RPGSite a VG247. Ten na Twitteru uvedl, že jeden z velkých vydavatelů utrpěl únik informací nevídaných rozměrů. Donaldson podotýká, že ani neví, jak je to vůbec možné a že nic podobného za poslední léta neviděl. Únik má obsahovat vedle kusých informací i podrobnosti, obrázky a záběry, k odhalení na veřejnost pak může dojít kdykoliv. 

Donaldson ale nespecifikuje o koho jde, jen potvrdil že to není Microsoft. S konkrétnějšími informacemi ale přišel známý leaker Shpeshal_Ed (který nyní vystupuje pod novou přezdívkou Shpeshal_Nick). Dle něj mělo dojít k úniku ze Square Enix. To navíc zapadá do souběžně uvolněných leaků týkajících se série Final Fantasy. Jiný insider a známý leaker s přezdívkou Navtra na fóru ResetEra poznamenal, že na digitální E3 uvidíme odhalení nového dílu Final Fantasy exkluzivního platformě PlayStation 5. Vedle toho se prostoru dočkají i další Final Fantasy, fanoušci této série si tedy přijdou na své.

Mluví se o tom, že by mohla uniknout celá připravená show. Jsme zvědaví, jak se situace bude dále vyvíjet. Za upozornění děkujeme uživatelům našeho Discordu!

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama