Squanch Games potvrzují spekulace: High On Life je už nyní dostupné na PS4 a PS5
i Zdroj: Squanch Games
High on Life Novinka Squanch Games potvrzují spekulace: High On Life je už nyní dostupné na PS4 a PS5

Squanch Games potvrzují spekulace: High On Life je už nyní dostupné na PS4 a PS5

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

23. 7. 2023 07:55

Po neoficiální informaci, že by se loňské High On Life mělo potenciálně objevit i na konzolích Sony dochází na potvrzení informace skrze vydání hry. Dosud úspěšná hra studia Squanch Games se tak po více než půl roce zbavuje konzolové exkluzivity, jež jí vázala k Xbox One a Xbox Series, a je dostupná i na PS4 a PS5. V rámci PS Storu stojí navíc 1599 Kč.

Reklama

  • High On Life je po spekulacích nyní dostupné už i na PS4 a PS5
  • Připravované DLC High On Knife vyjde pro tyto platformy ve stejnou chvíli jako na Xbox a PC

Zakoupení hry na starší generaci PlayStationu provází bezplatný upgrade pro tuto generaci, což platilo i u verze Xboxu. Pokud si tedy High On Life nyní zakoupíte pro PS4, ve stejnou chvíli, co dokončíte nákup, máte přístup i k PS5 verzi, a to bez dalšího placení, jaké mají třeba exkluzivity Sony.

Bláznivá střílečka High on Life zřejmě brzy zamíří na konzole PlayStation
i Zdroj: Squanch Games

Bláznivá střílečka High on Life zřejmě brzy zamíří na konzole PlayStation

Populární akce High on Life je zatím dostupná pouze na PC a konzolích Xbox, čerstvé stopy však napovídají, že by se brzy…

21. 7. 2023 12:56
1

Ředitel studia Squanch Games Mike Fridley poskytl k oznámení také odpověď, proč verze vznikla a že šlo spíš o zásluhu hráčů. Věřit mu to samozřejmě můžete, i nemusíte, nicméně oficiální důvod to je. Zaznělo to, že na hra konzole Sony přichází nyní hra jako přímá odpověď na prosbu hráčů, kteří si ji přáli od loňského roku, kdy vyšla na Xbox a PC.

 „Fanoušci si o to říkali. A říkali. A ještě jednou říkali. Náš pohled byl sice od prosincového vydání takový, že nás High On Life nadchlo, nicméně ukázalo sse, že naši fanoušci na PlayStationu byli potěšení o něco méně. Proto jsme tak nadšeni tím, že se s nimi můžeme podělit o to, že se k nim hra brzy dostane. A to dokonce třeba tak brzy jakože rovnou teď! Děkujeme vám za trpělivost!" vzkazuje za celé studio s tím, že nová verze je už nyní dostupná.

Studio také potvrdilo, že nová verze bude spojena s paritou budoucího obsahu. Řečeno jinak: chystané DLC High On Knife, jež bylo ohlášeno minulý měsíc, zamíří na všechny platformy současně, neboť autoři už nechtějí nechat žádného hráče čekat.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama