Spekulovaná show Xboxu a Bethesdy proběhne 25. ledna. Uvidíme Forzu, Minecraft Legends a Redfall. Starfield až příště
i Zdroj: Xbox Game Studios / Turn 10
Novinka Spekulovaná show Xboxu a Bethesdy proběhne 25. ledna. Uvidíme Forzu, Minecraft Legends a Redfall. Starfield až příště

Spekulovaná show Xboxu a Bethesdy proběhne 25. ledna. Uvidíme Forzu, Minecraft Legends a Redfall. Starfield až příště

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

11. 1. 2023 16:11

Společnost Microsoft potvrdila, že 25. ledna proběhne déle spekulovaná show nazvaná Developer_Direct. V rámci ní se dozvíme, jak jsou na tom chystané novinky studií Xbox a Bethesdy. Primárně by se měla show točit kolem nové Forzy Motorsport, Minecraft Legends, Redfallu a The Elder Scrolls Online.

Reklama

  • 25. ledna proběhne očekávaná show Xboxu a Bethesdy
  • Uvidíme Forzu Motorsport, Minecraft Legends, Redfall a The Elder Scrolls Online
  • Starfield dostane později vlastní akci

Samotné studio v tiskové zprávě uvádí, že nemáme čekat vesmírné RPG Starfield. Pro něj se chystá separátní, dedikovaná událost, kde se dozvíme více.

Stream tedy proběhne ve středu 25. ledna v 21:00 našeho (středoevropského) času. Fanoušci závodění se mají těšit na další gameplay záběry a ukázky nových prvků Forzy Motorsport. Milovníci kostek se zase dočkají ukázky multiplayerové složky Minecraft Legends. Upírský Redfall se představí v singleplayeru i multiplayeru, jeho ukázka má být obecně velmi bohatá a podrobná. Ve všech třech případech se doufejme dočkáme i konkrétních dat vydání. Jediné Minecraft Legends mají zatím alespoň orientační příslib jara.

Hráči The Elder Scrolls Online se pak dočkají odhalení nového významného rozšíření s dalším hratelným regionem Tamrielu. Na Developer_Direct má být jen malá ochutnávka, další podrobnosti pak zájemcům nabídne separátní  ESO Chapter Reveal Event, který si řídí sami autoři ze Zenimax Online Studios.

Stream můžete sledovat na YouTube i s původními českými titulky. Během zmíněné navazující akce věnované TESO pak na na Twitchi na fanoušky čekají Twitch Drops.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama