DICE komentují zvěsti o novém Battlefieldu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka DICE komentují zvěsti o novém Battlefieldu

DICE komentují zvěsti o novém Battlefieldu

Radek Raudenský

Radek Raudenský

29. 3. 2021 11:53 1

S koncem března se pomalu blíží čas, kdy bychom se při tradičním harmonogramu měli dočkat lákání na nový díl Battlefieldu. Jak Battlefield 1, tak Battlefield V byly oznámeny v květnu s tím, že DICE začal lákat už o několik týdnů dříve. To se tento rok zatím neděje, několik informací by ale zdánlivě mohli vývojáři potvrdit už nyní.

Reklama

Už před několika týdny jsme slyšeli, že se údajný Battlefield 6 má navrátit ke svým nejúspěšnějším dílům, tedy k Battlefield 3 a 4. To potvrzuje i analytik Roberto Serrano, který na svém Twitteru sdílel několik útržků. Battlefield 6 se má skutečně přesunout na moderní bojiště a, jak už je zvykem, přinést obrovské bitvy. Ty mají nabídnout kapacitu pro 16 až 128 hráčů a oslnit grafikou i „next level“ destrukcí. Zajímavá je zmínka o battle royalu – ten má opět dorazit, tentokrát ale ve verzi F2P (tedy stejně jako Warzone), a to na začátku příštího roku. Samotný Battlefield 6 má dorazit na podzim.

 

Samozřejmě by se mohlo jednat o jednu z mnoha dalších spekulací, které bychom jen přehlédli. Jenže na tento tweet reagoval oficiální twitterový účet Battlefield, a to velice velice zvláštním způsobem – charakteristikou špaget. Komunitní manažer v tweetu popisuje klasické vlastnosti těstovin, což by ale mohlo naznačovat, že všechny informace, které Serrano sdílel (moderní konflikt, battle royale, zvýšení serverů na 128 hráčů) jsou pravdivé. To se snad dozvíme už brzy.

 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama