Spekulace: Vzniká pokračování KOTOR
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Spekulace: Vzniká pokračování KOTOR

Spekulace: Vzniká pokračování KOTOR

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

24. 1. 2020 10:43 3
Reklama

Velmi oblíbená série RPG ze světa Star Wars s podtitulem Knights of the Old Republic se možná dočká další hry. Alespoň to tvrdí web Cinelix, který loni přišel s později potvrzenou zprávou o připravovaném seriálu Obi-Wana Kenobiho. Zatímco v roce 2016 tvrdil, že tehdy aktuální projekt remaku KOTOR byl uložen k ledu, teď prý dva nezávislé zdroje odhalují, že se na něčem pracuje.

A dost možná to ani nemusí být remake. Jordan Maison, autor článku, totiž zmiňuje, že jeden ze zdrojů o hře mluví spíše jako o sequelu s pozměněnou vizí, tedy pokračování ve stylu God of War z roku 2018. Dle zmíněného zdroje by projekt měl využívat prvků původních dvou her, ale zasazovat je do současného kánonu Star Wars.

Autor článku také upozorňuje na to, že EA pracuje na celé řadě titulů Star Wars. Nechybí (hned několik) pokračování Jedi: Fallen Order, kontextový titul k plánovanému multimediálnímu Projektu Luminous nebo zatím neoznámená hra na Nintendo Switch. Je však nutné vypíchnout, že se stále jedná o čiré spekulace, a i přes dřívější zveřejňovací úspěchy autora je nutné brát je s velkou rezervou.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama