Sparta půjde do derby s novým trenérem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sparta půjde do derby s novým trenérem

Sparta půjde do derby s novým trenérem

David Plecháček

David Plecháček

12. 3. 2020 07:20
Reklama

… a nebude jím nikdo jiný než ty sám! Zapoj se s námi do soutěže SazkaFantasy, poskládej na hřiště to nejlepší a vyhraj odměnu ve výši 150 000 Kč nebo periferie SteelSeries. Už máš mužstvo? Tak pokračuj ve čtení.

Velmi zajímavá 4 kola jarní části nejvyšší fotbalové ligy predikují otevřený boj o pohárovou Evropu. Sparta bude do další fáze útočit z 9. místa a není tajemstvím, že právě uplynulé pražské derby a nadcházející zápas s Plzní budou rozhodujícím faktorem v mentálním nastavení hráčů.

Naopak Slavia brání první pozici a neformální podzimní titul „nedotknutelného“, kdy inkasovala pouhé 4 branky a její náskok činil propastných 16 bodů. A rozhodně nemá nic jistého, rozjetá Plzeň stáhla manko na pouhých 8 bodů a je jasné, že se o titul ještě bude chtít poprat.

Jak to celé dopadne je ve hvězdách, ale ty můžeš být u toho!

Sparta půjde do derby s novým trenérem
i Zdroj: Hrej.cz

SazkaFantasy netřeba představovat, na rozdíl od kurzového sázení, není nutná žádná investice, kompletní průběh je zdarma. Ty jako náš čtenář máš možnost navíc nad rámec odměny přímo v SazkaFantasy vyhrát herní periferie od SteelSeries. Každé kolo rozdáváme legendu mezi myšáky SteelSeries Sensei Ten a headset SteelSeries Arctis 1. Co pro to musíš udělat?

Registruj se na SazkaFantasy.cz, postav na hřiště ideální jedenáctku, zadej ve svém profilu promokód „thetop“ (bez uvozovek) a už jen doufej, že tebou vybraní hráči, tě nezklamou a nasbírají co nejvíce bodů dle pravidel. Výsledky se dozvíš v příslušném videu k danému kolu na facebookové stránce Herne Fakty.

Hodně štěstí a šťastnou ruku při výběru!

Sparta půjde do derby s novým trenérem
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama