Space Punks vstoupí 20. dubna do free-to-play otevřené bety
i Zdroj: Flying Wild Hog
Novinka Space Punks vstoupí 20. dubna do free-to-play otevřené bety

Space Punks vstoupí 20. dubna do free-to-play otevřené bety

Radek Raudenský

Radek Raudenský

14. 4. 2022 12:09

Polské vývojářské studio Flying  Wild Hog  dnes  oznámilo datum  spuštění  otevřené beta  verze  své top-down free-to-play lootovací střílečky Space Punks. Od 20. dubna 2022 budou moci hráči na PC prostřednictvím obchodu Epic Games Store rozcupovat vesmír.

Reklama

  • Akční RPG Space Punks vstupuje do otevřené bety
  • Tu si hráči mohou vyzkoušet zdarma na Epic Games Store

Hra Space Punks je akční RPG zasazené do sci-fi vesmíru, kde se hráči probojovávají ke slávě a bohatství vyděláváním peněz nebezpečnými způsoby. Space Punks vydává přední britský vydavatel  videoher Jagex,  vývojář  a vydavatel  kultovní série live-service her RuneScape, který  do nejnovějšího projektu Flying Wild Hog vnáší své více než dvacetileté zkušenosti s tvorbou live-service her.

Hráči se mohou do otevřené bety hry Space Punks zapojit přímo od 20. dubna 2022. "Jsme neuvěřitelně  hrdí na  to,  co jsme  se Space  Punks dosud vytvořili.  Několik  posledních měsíců předběžného  přístupu  bylo zásadních  pro  zdokonalení a  vyladění  základních herních  konceptů, které chceme vytvořit v souladu se všemi důležitými připomínkami hráčů v každém kroku vývoje,“ tvrdí Michał Kuk, ředitel Flying Wild Hog i vývoje Space Punks. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama