Sony se opět jednou opřela do MS
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sony se opět jednou opřela do MS

Sony se opět jednou opřela do MS

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

13. 3. 2014 12:51 3
Reklama

Většina z vás již určitě viděla geniální video, ve kterém si Sony dělala legraci z půjčování her na Xbox One. Ostatně, celá prezentace Sony na tehdejší E3 se nesla v duchu „děláme to jinak než Xbox“, a svým způsobem již tehdy PlayStation vyhrál na celé čáře.

Jak to bude v reálu a za pár let, to si netroufáme odhadovat, faktem ale je, že Microsoft má před sebou ještě hodně práce – za leden se ve spojených státech na jeden Xbox One prodaly dvě PS4. Čím to je, to je otázka na širší diskuzi, nicméně podíl na tom jistě má i přístup Microsoftu ke svým zákazníkům i k vývojářům. A právě z toho si nyní dělá na svém Twitteru legraci Adam Boyes, jenž má v Sony na starosti kontakt s vývojáři.

Trefným obrázkem zobrazujícím výčet imaginárních zařízení naráží na fakt, že pokud chce indie vývojář vydat hru na Xbox One, nesmí onen titul předem vyjít na žádné jiné platformě. V případě PlayStationu se však takové restrikce nekonají. MS se tak zřejmě pokouší zamezit časové exkluzivitě. Společnost však mírní tyto výroky tím, že postupují případ od případu individuálně. Tak jako tak to ale vypadá, že Microsoft se svým Xboxem rád i nadále pokouší štěstí a trpělivost hráčů i vývojářů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama