Sony potvrzuje seriál o Twisted Metal. Práce na projektu již začala
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sony potvrzuje seriál o Twisted Metal. Práce na projektu již začala

Sony potvrzuje seriál o Twisted Metal. Práce na projektu již začala

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

8. 1. 2022 10:30

Závodění a nesmlouvavé souboje ve vozidlech byly jedním ze stavebních pilířů Twisted Metal. Napůl zapomenutá exkluzivita prvních tří generací PlayStationu obdržela oficiální potvrzení televizní adaptace. Seriál byl po letech spekulací oficiálně představen na akci CES 2022, kde bylo představeno i PlayStation VR2.

Reklama

  • Sony oficiálně potvrdila spekulace o seriálu Twisted Metal
  • Nová hra, o níž se spekuluje, zatím zmíněna nebyla

Klasická série kralující herní scéně zejména v dobách prvního PlayStationu byla tématem už od roku 2019. Soudobou domněnkou byla rovněž skutečnost, že by se chystaná adaptace mohla dočkat i herního doprovodu. Tuto myšlenku loni podpořil i známý insider Tom Henderson s poukázáním na rok 2023. Ve svém příspěvku nicméně nespecifikoval, zda půjde o datum oznámení nebo vydání. Opačnou zprávu naopak nabízel jeden z původních tvůrců, David Jaffe.

Twisted Metal se má údajně dočkat nového dílu
i Zdroj: Sony Interactive Entertainment

Twisted Metal se má údajně dočkat nového dílu

Spekulace o oživení starších značek znovu víří. Tom Henderson, kterého můžete v posledních týdnech a měsících znát jako…

15. 8. 2021 09:00

Na seriálu, o němž máme prozatím pouze strohé, ale na rozdíl od hry alespoň potvrzené informace, pracuje PlayStation Productions. Jedná se tak o další ze značek, o něž se Sony otevřeně dělí s filmovým publikem – mezi dalšími např. filmové Uncharted, jenž se pouze několik dní nazpátek ukázalo v novém traileru, nebo seriál The Last of Us od HBO. Pokud jde o domnělou hru, v jejím kontextu bylo před nedávnem skloňováno i jméno vývojářů z Lucid Games (Destruction AllStars).

Poslední hra ze série Twisted Metal vyšla před téměř deseti lety prostřednictvím stejnojmenného rebootu pro PS3. Naopak poslední snaha o přenesení značky na stříbrná plátna ve formě celovečerního filmu se v době jeho vydání začala teprve uskutečňovat. O pět let později (v roce 2017) došlo však k definitivnímu zrušení celého projektu kvůli jeho předpokládané výdělečnosti.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama