Twisted Metal se má údajně dočkat nového dílu
i Zdroj: Sony Interactive Entertainment
Novinka Twisted Metal se má údajně dočkat nového dílu

Twisted Metal se má údajně dočkat nového dílu

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

15. 8. 2021 09:00

Spekulace o oživení starších značek znovu víří. Tom Henderson, kterého můžete v posledních týdnech a měsících znát jako důvěryhodného insidera letošního Call of Duty, přináší zajímavé informace o značce Sony. Podle jeho zdrojů čeká závodní série Twisted Metal obroda pro PlayStation 5. A to i navzdory tomu, že původní ředitel vývoje, David Jaffe, vlastní povědomí o novém dílu popírá.

Reklama

  • Insider Tom Henderson přináší zprávu o potenciálním návratu série Twisted Metal
  • Se hrou spojuje rok 2023

Podle zdrojů Toma Hendersona bychom se nového Twisted Metal mohli dočkat v průběhu roku 2023.  Aby navíc nenechal případným pochybovatelům prostor k manévrování, a vyvrátil tak, že nejde o avizovanou televizní adaptaci Sony, výslovně zdůrazňuje, že jde skutečně o hru. Vezmeme-li pak Hendersona za slovo, je možné, že potvrzená televizní odbočka, vznikající pod dohledem tvůrců filmového Deadpoola v PlayStation Productions a Sony Pictures TV, je s nejnovějším dílem úzce provázána.

Jak už bylo nicméně řečeno, David Jaffe, který je pod sérií závodů podepsán, Hendersonova rozporuje. Dle svého vyjádření není s tvorbou nového dílu nikterak seznámen, byť z našeho pohledu stojí za poznámku, že jeho působení v Sony skončilo už před několika lety.

Akční série Twisted Metal, jež jako jedna z prvních zpopularizovala automobilové souboje, se se řevem motorů o slovo naposledy přihlásila s PS3 rebootem z roku 2012. Do dnešního dne má značka na kontě osmici hlavních dílů, dvojici menších spin-offů a jedno zrušené filmové zpracování.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama