Sony oznamuje čas své E3 prezentace
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sony oznamuje čas své E3 prezentace

Sony oznamuje čas své E3 prezentace

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

4. 5. 2017 06:20 1
Reklama

E3 je již za rohem a jako každý rok se i tento můžeme tradičně těšit na velké konference těch pro herní průmysl nejvýznamnějších vydavatelů her i výrobců hardwaru. Většinu dat již máme k dispozici a nově se k nim přidává i s konkrétním časem Sony. Díky tomu vám aktuálně můžeme přinést ucelený přehled toho, kdy se která z konferencí bude odehrávat.

Jako první akci odpálí Eletronic Arts se svojí akcí EA Play (která ale nesleduje tradiční formát konferencí a která se odehraje dokonce i mimo hlavní výstaviště), a to v sobotu 10. června v 9 hodin večer našeho času. Poté to již vezme poměrně rychlý spád a sotva se rozkoukáte z jistě řady zajímavých novinek, kterým kupříkladu aktuálně mohou vévodit tituly s licencí Hvězdných válek, tak se v neděli večer budete v naší společnosti moci pustit do streamu konference Microsoftu. Ta připadá na 11 hodin večer našeho času. V neděli ale můžeme čekat i Bethesdu, respektive u nás v pondělí nad ránem, jelikož oficiální pozvánka nás zve na 3:30. Jen se nadechneme, a v pondělí nás někdy večer čeká Ubisoft a ve 3 hodiny ráno v úterý se můžeme těšit na Sony.

Zcela mimo toto hlavní dění již ale tradičně zůstává Nintendo, které se velkolepým formátům konferencí již po několik let vyhýbá. Společnost však slibuje na výstavě být a k tomu se pravděpodobně dočkáme i obvyklé předtočené video prezentace jménem Nintendo Direct.

Těšit se je zkrátka na co, zbývající měsíc není dlouhá doba a nám nezbývá než vás do všeho toho dění pozvat v naší společnosti. Výstavě každoročně věnujeme velkou pozornost a ani tentokrát vám s námi nehrozí, že by vám cokoli významného uniklo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama