SnowRunner bude mít od vydání mody
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka SnowRunner bude mít od vydání mody

SnowRunner bude mít od vydání mody

David Plecháček

David Plecháček

27. 4. 2020 16:13
Reklama

Zítra vychází SnowRunner, simulátor, který si klade za cíl otestovat vaši výdrž při putováním nehostinným terénem za volantem těžkých strojů. Naším řidičem je Zdeněk, který ve hře nechal desítky hodin a pilně připravuje recenzi. Kdyby byl býval hrál na počítači, mohl by od zítřejšího dne brouzdat všemožnými modifikacemi a mohl by se těšit na další od komunity.

Focus Home Interactive ve své zprávě uvádí, že SnowRunner bude podporovat modifikace od prvního dne. Jestliže vám takové sdělení připadá nemístné vzhledem k tomu, že komunita hru ještě ani nemá, věřte, že je situace malinko složitější. Vývojáři ze studia Saber totiž oslovili komunitu modderů z MudRunnera, a ta v omezené míře chystá novinky už teď. Až si zítra hru pořídíte, budete si moci stáhnout první výtvory.

SnowRunner nicméně nabídne veškeré potřebné nástroje komukoliv, kdo bude chtít do hry nějaký obsah vytvořit, takže ačkoliv několik modů bude mít hra už zítra v den vydání, celkové číslo poroste ve chvíli, kdy se nebude novinka opírat o hrstku vybraných modderů, ale kdy začne přísun modifikací od těch ostatních.

Pro ilustraci, MudRunner má v tuto chvíli přes pět tisíc modů. Ty přidávají vše, od vozidel, nových oblastí, materiálů, nebo třeba i zvuků. Jak plodná bude nakonec komunita kolem SnowRunneru, ukáže čas. Už teď se můžete těšit na Kraz 255, Teslu Cybertruck nebo Harley Fat Boy. Mapy nebo úkoly budou následovat později. Jak už zaznělo, SnowRunner vychází zítra, a to na konzolích PS4 a Xbox One a na PC skrze Epic Game Store.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama