Smečku Rebel Wolves rozšiřuje další veterán se zkušenostmi z vývoje Zaklínače či Cyberpunku
i Zdroj: Rebel Wolves
Novinka Smečku Rebel Wolves rozšiřuje další veterán se zkušenostmi z vývoje Zaklínače či Cyberpunku

Smečku Rebel Wolves rozšiřuje další veterán se zkušenostmi z vývoje Zaklínače či Cyberpunku

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

11. 1. 2024 17:05

Nezávislé studio získalo další významnou posilu. Tým doplní Mateusz Tomaszkiewicz, který se zhostí role kreativního ředitele.

Reklama

  • Mateusz Tomaszkiewicz doplní tým Rebel Wolves
  • Na projektu bude pracovat z pozice kreativního ředitele
  • V CD Projektu působil téměř 13 let

Tým Rebel Wolves se zhruba před dvěma lety představil jako nové nezávislé uskupení složené z bývalých vývojářů studia CD Projekt Red. Zároveň došlo k oznámení temného fantasy RPG poháněného technologií Unreal Engine 5. Autoři vyzvali ostatní vývojáře, aby zvážili, zda se nechtějí přidat na palubu. Volání vyslyšel další veterán z CD Projektu – Mateusz Tomaszkiewicz. V týmu zastane roli kreativního ředitele.

Ve CD Projektu pracoval téměř 13 let, a to až do května roku 2021. Působil na pozici hlavního designéra úkolů třetího Zaklínače. Na skladbu misí dohlížel i v případě RPG Cyberpunk 2077, to už seděl v křesle ředitele. Prsty měl také v kartách Gwent: The Witcher Card Game a Thronebreaker: The Witcher Tales.

Společnost NetEase investovala do studia Rebel Wolves, které založili bývalí vývojáři z CD Projektu
i Zdroj: Hrej.cz

Společnost NetEase investovala do studia Rebel Wolves, které založili bývalí vývojáři z CD Projektu

Možná si ještě vzpomenete na studio Rebel Wolves, které letos založil Konrad Tomaszkiewicz, někdejší šéfproducent Cyberpunku…

23. 11. 2022 09:30

Tomaszkiewicz naznačil, na jakých pilířích hodlá s novými kolegy stavět. „Naším cílem je přinést zážitek, který při opětovném hraní umožní rozmanité volby a nabídne prostor pro experimentování,“ vysvětlil. „Nemohu se dočkat, až všichni uvidí, na čem tým již delší dobu pracuje.“

Autoři prozradili, že se jejich prvotina stane úvodním dílem rozsáhlé ságy. Bližší podrobnosti bychom se měli dozvědět v průběhu letošního roku. 

Studio evidentně dělá dobrý dojem na investory. V listopadu roku 2022 se pochlubilo, že pro debutový projekt získalo finanční injekci od společnosti NetEase.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama